Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vaklui in uw buurt
Contact met vaklui binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij selecteren de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Renovatie & Bouw

Recente aanvragen

SectorProjectnaamBeschrijving
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningeigenaar slaapkamer ventilatie probleem schimmel plekken bovenkant van muur bouwjaar 1975
WaterontharderwaterontharderAanvraag voor een waterontharder via https://info.offertevergelijkers.nl/waterontharder-offertes/
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie voor een woning in KapellenVrijstaande vakantiewoning van 1977 die ik in de spouw zal moeten isoleren. Gelieve rekening te houden dat ik een Belgisch nummer heb.
Optrekkend vocht behandelingVochtbestrijding voor een woning in VoorburgTwee jaar geleden is de voorgevel opnieuw gevoegd en geïmpregneerd en nu optrekkend vocht. Eerder hadden we last van vocht van boven af, maar nu van "optrekkend". Het gaat om +/- 6 strekkende meter met een erker en 2 stukjes muur. De woning is van 1926.
Optrekkend vocht behandelingVochtbestrijding voor een woning in VoorburgTwee jaar geleden is de voorgevel opnieuw gevoegd en geïmpregneerd en nu optrekkend vocht. Eerder hadden we last van vocht van boven af, maar nu van "optrekkend". Het gaat om +/- 6 strekkende meter met een erker en 2 stukjes muur. De woning is van 1926.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningOp de begane grond is er op 1 plek laag tegen de muur loszittend stucwerk te zien door vocht in de muur. Op de 1e verdieping is er ook op 1 plek vocht te zien laag tegen de muur bij de deur richting dakterras. Ook zijn de ramen boven vaak beslagen. De woning is van 1930.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een badkamerIn de badkamer zit veel schimmel. Ik vermoed dat er een probleem is met de mechanische ventilatie /afzuig. ook is het badkamer raam aan zn einde. Schimmel zit op de muurtegels, het plafond en is voornamelijk hardnekkig op de kit-en voegranden. Graag krijg ik deskundig advies hoe ik de schimmel kan verhelpen en voorkomen in de toekomst en wat hiervoor nodig is. De woning is van 1980.
Optrekkend vocht behandelingoptrekkend vochtToelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : het treft een oude dijk woning waar ik een tweetal problemen heb te weten: 1 binnenmuur heb waar +/- 1.5 meter plekken vertoont van doorslag vocht. dit is aan de onderzijde. de constructie is met spouw en buiten muur. 1 binnenmuur welke grenst aan een holle ruimte onder de vloer ( tegen de dijk aan gebouwd) waar twee cirkels zitten van circa 40 waar het stucwerk op los laat. Bouwjaar 1930
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningWe hebben last van vocht in de muren die direct aan de cementen buitenwanden grenzen. Deze muren zijn aan de binnenkant vochtig tot nat met alle schimmelproblemen van dien tot gevolg. Het probleem doet zich voornamelijk in de winter voor, vermoedelijk door temperatuurverschillen tussen buiten en binnen. Het gaat om de hele achterwand van 4 verdiepingen hoog. De woning is van 1900
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningIn de hoek aansluiting voorgevel en dak heb ik vochtplekken op de 2e etage. En ik heb vochtprobleem in mijn souterrain in de tussenstanden die op de koude vloer zijn gebouwd. Tevens soms last van schimmel in het souterrain op schoenen en andere zaken. De woning is van bouwjaar 1904.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningIk heb zojuist dit huis gekocht en weet niet precies in welke mate het zich voordoet. Het is momenteel bijna een meter breed en komt net tot boven de plint uit. Het is een jaren 30 woning.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningWe hebben een maisonette woning. De vorige eigenaar heeft het balkon bij de slaapkamer getrokken maar de buitenmuur is enkel steen en komt schimmel binnen en muur is ijskoud in winter. Zal aan binnenkant smalle muur geplaatst moeten worden met isolatie. De woning is van 1960
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningIk heb in de kelder aan de last van vochtige muren aan de voorzijde en aan de zijkanten deels (aan de voorzijde van de zijmuren). Ik zou deze graag geïmpregneerd hebben zodat ik de kelder beter kan benutten. De woning is van 1932.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningIn onze kelder van 12m2 hebben wij een vochtprobleem, vermoedelijk veroorzaakt door optrekkend vocht. Door een ander bedrijf hebben we in het verleden reeds de kimranden aan laten pakken, maar ook dit heeft nog niet geleid tot een vochtvrije kelder. Inmiddels staat er een dunne laag water over de volledige kelder, en wij vroegen ons af wat de beste oplossing is. De woning is van 1906.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningHet probleem is zichtbaar op ongeveer 3 meter aan de onderkant van de muur, op de begane grond. Het is een tussenwoning uit 1910.
Optrekkend vocht behandelingVochtbestrijding voor een woningWij wonen in een woning uit 1856. Het betreft een steens muur die buiten aan de onderzijde vochtplekken laat zien in het cementstucwerk. De cementdekvloer binnen is vochtig en klam. Volgens een lekdetectiebedrijf betreft het optrekkend vocht vanaf buiten.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningEr staat water in onze kelder. De voegen tussen de muur en de vloer zijn nat, de rest is droog. We willen graag weten wat de oorzaak is en hoe dit opgelost kan worden. De kelder wordt alleen vochtig bij nat weer, zoals de afgelopen dagen. De woning van bouwjaar 1967.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningOnze kelder in den Haag staat momenteel weer blank. De kelder is goed waterdicht, op een klein stuk na: de ingang vanaf boven naar de kelder. Wij gaan er vanuit dat dit vroeger boven grondwaterpeil stond en daarom de muren daar niet goed waterdicht zijn gemaakt. Het gaat om een halletje met 2 muren van 2 meter breed en eentje van 80 cm, 1.60 m hoog, maar waterdicht vermoedelijk tot hooguit 40 cm nodig. de vloer lijkt ook niet geheel waterdicht meer. In overleg kiezen we graag de geschikte behandeling. De woning is van 1906.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningIn mijn slaapkamer trekt vocht op tot ongeveer 40 cm vanaf de vloer. Stukken plint zijn rot door het vocht. Dit over een lengte van 2 meter. Op de begane grond. De woning is van 1920
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningDe bijkeuken heeft een halfsteensmuur en is niet waterdicht, waardoor we vocht (en daardoor schimmel) in de muur hebben. De vocht/schimmel is zichtbaar ter hoogte van de plint, dus onderaan de muur (het stucwerk heeft daar ook losgelaten door het vocht) en is over een breedte van 150 centimeter zichtbaar. Aan de andere kant van deze muur, in de tuin, liggen er stenen tegen deze muur. Als een steen weggehaald wordt, dan zie je precies de vochtige afdruk van deze steen in de muur staan en deze vochtige streep heeft dezelfde hoogte als de schimmel binnen. Er zit ook een put onder de grond tegen deze muur aan, aan de tuinkant. Hier komt het hemelwaterafvoer/afvoer van wasmachine op uit. Nu hebben we er al een loodgieter naar laten kijken, maar hij geeft aan de het niet de put is die het vocht binnen veroorzaakt. Hij geeft aan dat het regenwater niet goed weg kan bij de muur en dat daardoor op die hoogte er vocht vastgehouden wordt. Hij gaf aan dat het goed is om de muren van onderuit te impregneren (dus onder het maaiveld) en te kijken naar een oplossing zodat het regenwater wel goed weg kan lopen in de toekomst. Het zou dan aan de buitenkant gaan om een muur van zo'n 250 centimeter breed.

Meer voorbeelden