Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vaklui in uw buurt
Contact met vaklui binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij selecteren de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Renovatie & Bouw

Recente aanvragen

SectorProjectnaamBeschrijving
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningWe hebben last van vocht in de muren die direct aan de cementen buitenwanden grenzen. Deze muren zijn aan de binnenkant vochtig tot nat met alle schimmelproblemen van dien tot gevolg. Het probleem doet zich voornamelijk in de winter voor, vermoedelijk door temperatuurverschillen tussen buiten en binnen. Het gaat om de hele achterwand van 4 verdiepingen hoog. De woning is van 1900
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningIn de hoek aansluiting voorgevel en dak heb ik vochtplekken op de 2e etage. En ik heb vochtprobleem in mijn souterrain in de tussenstanden die op de koude vloer zijn gebouwd. Tevens soms last van schimmel in het souterrain op schoenen en andere zaken. De woning is van bouwjaar 1904.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningIk heb zojuist dit huis gekocht en weet niet precies in welke mate het zich voordoet. Het is momenteel bijna een meter breed en komt net tot boven de plint uit. Het is een jaren 30 woning.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningWe hebben een maisonette woning. De vorige eigenaar heeft het balkon bij de slaapkamer getrokken maar de buitenmuur is enkel steen en komt schimmel binnen en muur is ijskoud in winter. Zal aan binnenkant smalle muur geplaatst moeten worden met isolatie. De woning is van 1960
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningIk heb in de kelder aan de last van vochtige muren aan de voorzijde en aan de zijkanten deels (aan de voorzijde van de zijmuren). Ik zou deze graag geïmpregneerd hebben zodat ik de kelder beter kan benutten. De woning is van 1932.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningIn onze kelder van 12m2 hebben wij een vochtprobleem, vermoedelijk veroorzaakt door optrekkend vocht. Door een ander bedrijf hebben we in het verleden reeds de kimranden aan laten pakken, maar ook dit heeft nog niet geleid tot een vochtvrije kelder. Inmiddels staat er een dunne laag water over de volledige kelder, en wij vroegen ons af wat de beste oplossing is. De woning is van 1906.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningHet probleem is zichtbaar op ongeveer 3 meter aan de onderkant van de muur, op de begane grond. Het is een tussenwoning uit 1910.
Optrekkend vocht behandelingVochtbestrijding voor een woningWij wonen in een woning uit 1856. Het betreft een steens muur die buiten aan de onderzijde vochtplekken laat zien in het cementstucwerk. De cementdekvloer binnen is vochtig en klam. Volgens een lekdetectiebedrijf betreft het optrekkend vocht vanaf buiten.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningEr staat water in onze kelder. De voegen tussen de muur en de vloer zijn nat, de rest is droog. We willen graag weten wat de oorzaak is en hoe dit opgelost kan worden. De kelder wordt alleen vochtig bij nat weer, zoals de afgelopen dagen. De woning van bouwjaar 1967.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningOnze kelder in den Haag staat momenteel weer blank. De kelder is goed waterdicht, op een klein stuk na: de ingang vanaf boven naar de kelder. Wij gaan er vanuit dat dit vroeger boven grondwaterpeil stond en daarom de muren daar niet goed waterdicht zijn gemaakt. Het gaat om een halletje met 2 muren van 2 meter breed en eentje van 80 cm, 1.60 m hoog, maar waterdicht vermoedelijk tot hooguit 40 cm nodig. de vloer lijkt ook niet geheel waterdicht meer. In overleg kiezen we graag de geschikte behandeling. De woning is van 1906.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningIn mijn slaapkamer trekt vocht op tot ongeveer 40 cm vanaf de vloer. Stukken plint zijn rot door het vocht. Dit over een lengte van 2 meter. Op de begane grond. De woning is van 1920
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningDe bijkeuken heeft een halfsteensmuur en is niet waterdicht, waardoor we vocht (en daardoor schimmel) in de muur hebben. De vocht/schimmel is zichtbaar ter hoogte van de plint, dus onderaan de muur (het stucwerk heeft daar ook losgelaten door het vocht) en is over een breedte van 150 centimeter zichtbaar. Aan de andere kant van deze muur, in de tuin, liggen er stenen tegen deze muur. Als een steen weggehaald wordt, dan zie je precies de vochtige afdruk van deze steen in de muur staan en deze vochtige streep heeft dezelfde hoogte als de schimmel binnen. Er zit ook een put onder de grond tegen deze muur aan, aan de tuinkant. Hier komt het hemelwaterafvoer/afvoer van wasmachine op uit. Nu hebben we er al een loodgieter naar laten kijken, maar hij geeft aan de het niet de put is die het vocht binnen veroorzaakt. Hij geeft aan dat het regenwater niet goed weg kan bij de muur en dat daardoor op die hoogte er vocht vastgehouden wordt. Hij gaf aan dat het goed is om de muren van onderuit te impregneren (dus onder het maaiveld) en te kijken naar een oplossing zodat het regenwater wel goed weg kan lopen in de toekomst. Het zou dan aan de buitenkant gaan om een muur van zo'n 250 centimeter breed.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningIn de woonkamer/keuken bladert de verf van de muur. Ongeveer halverwege de muur is dit te zien. Het is een klein tussenmuurtje die tegen de buitenmuur aan zit. Er is geen schimmel te zien. De woning bouwjaar 1850.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningWij hebben last van optrekkend vocht in meerdere bonnen muren en doorslag vocht aan 1 muur. De woning is van 1867.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningWij hebben last van optrekkend vocht in meerdere bonnen muren en doorslag vocht aan 1 muur. De woning is van 1867.
Optrekkend vocht behandelingVochtbestrijding voor een woningHet gaat om de buitenmuren van een uitbouw (overigens is de uitbouw onderdeel van het oorspronkelijke pand uit de jaren 1920). De muren beginnen ook binnen vochtplekken te laten zien. Het gaat om circa 8 a 10 meter muur.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningIk heb last van vocht in mijn huis. Het bevindt zich op een aantal plekken in de muren. Op de begane grond. Aan de onderkant van de muren. De woning is van 1960.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningVochtproblemen zitten laag op de muur op de begane grond. Het betreft de binnenmuur/spouwmuur met de buren aan 1 kant van ons huis. We hebben samen met de buren reeds vochtonderzoek laten doen. Conclusie is dat de muur geïnjecteerd moet worden. De woning is van 1900
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woningHet vocht probleem bevindt zich bij de plinten en iets ophoog. Dit is afhankelijk of er iets tegen de muur heeft gestaan. De vraag is of er eerst iemand kan komen kijken om het te kunnen beoordelen. Er zijn namelijk nog al wat opties die bij ons zijn opgekomen wat het kan zijn. De woning is van 1938.
Waterontharderwaterontharder voor een woning VeendamDit is voor een woning waar een persoon inwoon. Hoofaansluiting zit in de kelder. Kast onder de trap. Beste na de kantooruren bellen vanaf 17u.

Meer voorbeelden