U heeft een sterk netwerk, een goede website, een interessante blog of een mooie database en wilt hier extrainkomsten uit halen? Dat kan. Ontdek het Bobex partnerprogramma.

Wat doet Bobex?

Bobex brengt vraag en aanbod samen. Iedereen kan via Bobex offertes ontvangen om zo snel de juisteleverancier of vakman te vinden. Wij zijn actief in 150 sectoren, van zonnepanelen tot vochtbestrijding,van autoleasing tot betaalterminals. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven.

Hoe kan ik als affiliatepartner groeien met Bobex?

Gebruik onze pagina’s

De “gemakkelijke” oplossing. Wij maken een landingspagina speciaal voor u. U zorgt dat mensen hieropterechtkomen, wij vergoeden u voor elke goede aanvraag op dit formulier.

Een Bobex-formulier op uw website

Heeft u een website of blog met informatie over zonnepanelen, isolatie, vochtbestrijding,…? Dan stellenwe voor dat u één van onze formulieren in deze website opneemt. Geen IT-nerd? Geen probleem, ons teamhelpt u met plezier. Zodra alles live staat, betalen wij u maandelijks uit.

U gebruikt een API-koppeling

Een oplossing voor gevorderden. U heeft al een website met een goed formulier en stuurt de reacties naaronze database door via een API-koppeling. Toegegeven, hiervoor moet u wel iets meer IT-kennis hebben.

polos-aff.png
Affiliate partner worden
Affiliate-illustration.png

Wat wij u te bieden hebben

 • Meer inkomsten

  Onze partners genieten mee van het succes van Bobex. Hoe meer leads, hoe meer vreugde! Wij bekijken samen welke campagnes interessant zijn binnen uw netwerk en waar uw maximaal op kan verdienen. Wij volgen dit samen op en passen dit continu aan.

 • Transparantie

  Als affiliate krijgt u een login in ons systeem. U kan dus op elk moment alle reacties of leads opvolgen. U ziet in real-time wat er goedgekeurd is en u kan snel al uw vergoedingen volgen.

 • Vaste contactpersoon

  Zodra we samenwerken staat u in contact met uw vaste contactpersoon. Een vraag of iets niet duidelijk? Stuur vlug even een mailtje en u krijgt snel een antwoord!

 • Lange termijn

  Wat we doen, doen we goed. We willen graag met u samenwerken, kwalitatief én op lange termijn. Laten we samen groeien!

In welke domeinen kan ik affiliate partner worden?

Bobex is actief in tal van domeinen en sectoren. In de eerste plaats richten we ons op bouw en renovatie. Heeft u toegang tot een community van mensen die hun huis gaan verbouwen of op zoek zijn naar duurzame energieoplossingen? Dan moeten we zeker eens samenzitten.

Staat u in contact met de bedrijfswereld en de kmo-markt? Dan hebben we ook een oplossing voor u, want ook deze markt interesseert ons. Of bent u verbonden met de automobiel- of fleetwereld? Contacteer ons vrijblijvend en laat ons bespreken hoe we samen kunnen groeien!

Vul het formulier in voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek
arrow
Je aanvraag
1*. Wat is het adres van je website?
2*. Hoe wilt u werken?
Je gegevens
Door je aanvraag in te dienen, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Verzenden
VERTROUWELIJK | Je gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden, in overeenstemming met de regelgeving inzake gegevensbescherming.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren je privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan je je gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid