Al meer dan 22 jaar zijn wij een Europese referentie op het vlak van online marktplaatsen. Over al die jaren hebben wij een sterk netwerk van solide leveranciers, installateurs en vaklui opgebouwd. We kiezen onze partners zorgvuldig en met oog voor kwaliteit. Maar daar stop het niet. Ook onze gebruikers kunnen elk gecontacteerd bedrijf evalueren.

Zelfregulerend platform

Graydon Creditsafe bedrijfsinformatie

De gegevens van de bedrijven die toetreden tot ons netwerk worden geverifieerd in de gegevensbanken van Graydon Creditsafe. Bobex verkoopt zelf geen producten. Wij zijn een neutrale tussenpersoon en onze rol beperkt zich tot het bij elkaar brengen van de partijen.Wij brengen u in contact met verschillende dienstverleners, maar u beslist met wie u al dan niet wilt samenwerken en onder welke voorwaarden.

Evaluaties door gebruikers

  • Onze gebruikers kunnen de bedrijven met wie ze gematcht werden evalueren door ze een score te geven en hun persoonlijke ervaring met het bedrijf te delen in een commentaar.
  • Bij het vergelijken van offertes kunt u deze evaluaties raadplegen om u te helpen bij uw keuze. Aarzel niet om zelf ook de bedrijven te evalueren met wie u contact hebt gehad.
  • Ook wij luisteren naar de evaluaties van onze gebruikers. Zo delen we ze met de bedrijven zodat zij hun service kunnen verbeteren. Bedrijven die steevast lage scores en negatieve commentaren krijgen? Die spreken we hier op aan en kunnen zo nodig uit ons platform geweerd worden.
rating

Ideale matching

Wij vertrekken steeds vanuit uw vraag en uw specifieke behoeften. We doen dit in de eerste plaats door u gerichte vragen te stellen in de aanvraagformulieren. Vervolgens bellen we u op op om uw aanvraag verder te verfijnen, waarna we kunnen zoeken naar de gepaste bedrijven in functie van hun competenties en hun regio. Op deze manier zorgen we voor een perfecte matching tussen vraag en aanbod, een beetje zoals een datingsite.

loupe_icon.png

Kwaliteitscontrole offerteaanvragen

De bedrijven in ons netwerk ontvangen van ons steeds kwalitatieve aanvragen van mensen met een werkelijke aankoopintentie.

Elke aanvraag die binnenkomt bellen we op om de kwaliteit na te gaan. Hebben we twijfels over de aankoopintentie? Dan sturen we de aanvraag niet door. Kwaliteit primeert boven kwantiteit!

testimonial-1
testimonial-2

Bobex beoordelen

Naast onze specialisten en leveranciers kunt u uiteraard ook ons platform zelf beoordelen. Gebruikers kunnen een
review achterlaten op onze website, op Trustpilot en op Google.
We willen onze gebruikers bij deze dan ook bedanken voor hun feedback. In de loop der jaren ontvingen we duizenden en duizenden reviews. Deze helpen ons niet alleen om onze service te blijven verbeteren, maar toveren ook heel vaak een glimlach op ons gezicht.