Track en trace: Offertes aanvragen

Gratis offertes vergelijken

25.000 projecten per maand

+1.000.000 gebruikers

Al 20 jaar dé offertevergelijk site van NL

Offertes vergelijken - eenvoudig & snel

Beschrijf je project

Plaats hier in één stap je project. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met vakspecialisten uit je regio.

Vergelijk offertes & beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Je vergelijkt rustig en je bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies en bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant maar ook 100% veilig!

1. Beschrijf het project

* 1. Voor hoeveel voertuigen wenst u een track & trace systeem?
 
* 2. Hoeveel medewerkers, inclusief uzelf, telt uw bedrijf?
* 3. Welk type voertuigen wenst uit te rusten met een track & trace systeem?
 
Beschrijving van uw project
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Jouw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.

Wij hechten veel waarde aan je privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan je je gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

Track en trace

Beste bezoeker, de opgevraagde rubriek is momenteel niet beschikbaar. Onze excuses hiervoor. Maar u kan steeds offertes aanvragen in andere rubrieken, zoals bv. in deze hieronder:

 
 

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Bijkomende informatie

Over deze categorie...

Ben je op zoek naar een oplossing om jouw mobiele team efficiënter aan te sturen? Met een track and trace systeem kan je bedrijfswagens op de voet volgen. Afhankelijk welk systeem je wilt gebruiken kan dit gaan van eenvoudige ritregistratie tot het berekenen van kilometervergoeding, registreren van tijd om werkuren te berekenen, meten van temperatuur in koelwagens, zelfs het rijgedrag van de chauffeur kan gemeten worden.

Met real-time tracking van voertuigen kan je je buitendienst efficiënter te werk stellen. Wanneer je kiest voor een geofencing-optie kan je een bepaald gebied afbakenen. Mocht je buitendienst dit gebied verlaten krijg je een melding (per sms of e-mail) hiervan. Bovendien kan je ook instellen wanneer een autoalarm afgaat, eveneens wanneer een bepaalde auto aan een bepaald aantal kilometers zit en nog eens op controle moet.

Mocht er een van jouw bedrijfsvoertuigen gestolen worden kan je er zelf voor kiezen om met een muisklik de motor onbruikbaar te maken. De auto zal niet meer kunnen starten, tot wanneer jij de blokkade "opheft".

Offerteaanvraag voor track en trace van voertuigen

Laat uw buitendienst efficiënter verlopen door een track and trace systeem in te schakelen. Geolocalisatie heeft zijn diensten al bewezen. Het kan helpen om zo jouw chauffeurs, leveranciers, verkopers of vertegenwoordigers in goede banen te leiden. Er bestaan verschillende track en trace systemen. Elk systeem kan iets anders nakijken, registeren,... Vergelijk zulke systemen en maak de juiste keuze.

Geef ons bij je aanvraag mee wat je exact zoekt en wij zorgen ervoor dat de beste aanbieders in track en trace systemen jou een voorstel op maat doen. Je kan achteraf rustig deze voorstellen bekijken en beslissen met wie u in zee wil gaan. We geven je graag mee dat deze offertedienst gratis en geheel vrijblijvend is.

Welke factoren beïnvloeden de prijs?

De prijs zal worden bepaald door het systeem dat je kiest. Kies je voor een systeem dat jouw mobiel personeel beheert, welke technicus het dichtst bij een klant is,... Daarnaast zijn er nog tal van mogelijkheden. Laat je bij deze beslissing bijstaan door een specialist in track en trace systemen.

Lexicon van track en trace van voertuigen

Er zijn een aantal termen die belangrijk zijn bij het vinden van een goede naviagtie-oplossing. Hieronder vind je de belangrijkste:

  • GPS: De afkorting van GPS staat voor Global Positioning System. Dit is een van de kernelementen van voertuiglokalisatie. Het systeem werkt met een heel aantal sattelieten rond onze aardbol. Er moeten minstens vier verschillende satellieten signaal geven aan het gps-systeem.
  • GPRS: De afkorting GPRS staat voor General Packet Radio Service. Dit is een uitbereiding op het gewone gsm-netwerk. Met GPRS kan er op een goedkope en efficiënte manier informatie verzonden en ontvangen worden.