arrow

Voordelen van Payroll uitbesteden

  • Geen kosten bij ziekte werknemer
  • Minder administratie
  • Weinig risico's

Ik wil offertes voor Payroll uitbesteden vergelijken

 
* 1. Hoeveel medewerkers, inclusief uzelf, telt uw bedrijf?
 
* 2. Welk personeel wilt u uitbesteden aan een payrollbedrijf?
 
* 3. Gebruikt u reeds payroll- of uitzenddiensten?
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Bobex verkoopt uw persoonlijke gegevens niet aan derden als u daarvoor geen toestemming hebt gegeven. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen.
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Bijkomende informatie

Over deze categorie...

Bij personeel komt heel wat administratie kijken. De tijd die je daar in steekt is vaak bijzonder veeleisend. Veel werkgevers kiezen dan ook voor payrolling. Met payrolling treden uw werknemers in dienst van een extern bureau. Ze blijven uiteraard bij uw bedrijf werken, maar er veranderen wel een aantal dingen. Zo hoeft u uw werknemers niet meer te betalen wanneer ze ziek vallen. De administratie die komt kijken bij een aanwerving is bijna onbestaande.

Eigenlijk doet het payroll-bureau haast alles voor u. Door payrolling uit te besteden bespaart u dus een hoop tijd en geld. Juridisch is het ook een ander paar mouwen. U bent namelijk geen juridisch werkgever meer. Uw werknemers vallen namelijk volledig onder de hoede van het payrolling-bureau.

Uiteraard blijven uw werknemers, uw werknemers. Juridisch, financieel en administratief is uitbesteden via payrolling een enorme besparing voor uw bedrijf. Maar dat is ook alles. U kiest nog altijd zelf wie uw werknemers zijn en blijft nog altijd zelf verantwoordelijk voor het verloop van uw personeelsbeleid. U kiest trouwens zelf hoever u gaat met een payrolling-optie. Wilt u ook minder salarisadministratie, meer tijd en een gemotiveerde personeelsploeg met een lagere loon en andministratiekost? Vul onze vragenlijst in en vergelijk snel meerdere offertes voor payrolling.