Payroll uitbesteden: Offertes aanvragen

Gratis offertes vergelijken

25.000 projecten per maand

+1.000.000 gebruikers

Al 20 jaar dé offertevergelijk site van NL

Offertes vergelijken - eenvoudig & snel

Beschrijf je project

Plaats hier in één stap je project. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met vakspecialisten uit je regio.

Vergelijk offertes & beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Je vergelijkt rustig en je bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies en bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant maar ook 100% veilig!

1. Beschrijf het project

* 1. Hoeveel medewerkers, inclusief uzelf, telt uw bedrijf?
 
* 2. Welk personeel wilt u uitbesteden aan een payrollbedrijf?
 
* 3. Gebruikt u reeds payroll- of uitzenddiensten?
 
Beschrijving van uw project
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Jouw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.

Wij hechten veel waarde aan je privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan je je gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

Payroll uitbesteden

Beste bezoeker, de opgevraagde rubriek is momenteel niet beschikbaar. Onze excuses hiervoor. Maar u kan steeds offertes aanvragen in andere rubrieken, zoals bv. in deze hieronder:

 
 

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Bijkomende informatie

Over deze categorie...

Bij personeel komt heel wat administratie kijken. De tijd die je daar in steekt is vaak bijzonder veeleisend. Veel werkgevers kiezen dan ook voor payrolling. Met payrolling treden uw werknemers in dienst van een extern bureau. Ze blijven uiteraard bij uw bedrijf werken, maar er veranderen wel een aantal dingen. Zo hoeft u uw werknemers niet meer te betalen wanneer ze ziek vallen. De administratie die komt kijken bij een aanwerving is bijna onbestaande.

Eigenlijk doet het payroll-bureau haast alles voor u. Door payrolling uit te besteden bespaart u dus een hoop tijd en geld. Juridisch is het ook een ander paar mouwen. U bent namelijk geen juridisch werkgever meer. Uw werknemers vallen namelijk volledig onder de hoede van het payrolling-bureau.

Uiteraard blijven uw werknemers, uw werknemers. Juridisch, financieel en administratief is uitbesteden via payrolling een enorme besparing voor uw bedrijf. Maar dat is ook alles. U kiest nog altijd zelf wie uw werknemers zijn en blijft nog altijd zelf verantwoordelijk voor het verloop van uw personeelsbeleid. U kiest trouwens zelf hoever u gaat met een payrolling-optie. Wilt u ook minder salarisadministratie, meer tijd en een gemotiveerde personeelsploeg met een lagere loon en andministratiekost? Vul onze vragenlijst in en vergelijk snel meerdere offertes voor payrolling.