Incasso en schuldvordering: Offertes aanvragen

Gratis offertes vergelijken

25.000 projecten per maand

+1.000.000 gebruikers

Al 20 jaar dé offertevergelijk site van NL

Offertes vergelijken - eenvoudig & snel

Beschrijf je project

Plaats hier in één stap je project. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met vakspecialisten uit je regio.

Vergelijk offertes & beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Je vergelijkt rustig en je bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies en bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant maar ook 100% veilig!

1. Beschrijf het project

* 1. Hoeveel onbetaalde facturen heeft u?
 
* 2. Hoe lang staat de meerderheid van uw onbetaalde facturen reeds open?
 
* 3. Wat is het totale bedrag van al uw openstaande facturen?
 
* 4. Hoeveel incassodossiers heeft u gemiddeld per jaar?
 
5. Welke type klanten heeft u?
 
Beschrijving van uw project
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)
Klik hier om foto's of bijlagen toe te voegen. Je zal zo sneller en meer reacties ontvangen.

2. Jouw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.

Wij hechten veel waarde aan je privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan je je gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Bijkomende informatie

Over deze categorie...

 

Ben je het beu dat al die openstaande facturen zich blijven opstapelen? Misschien wordt het eens tijd om een incassobureau in te schakelen. Zij zorgen voor een goed debiteurenbeheer. Vul onze vragenlijst in en ontvang gratis advies.

Klanten die hun facturen maar niet betalen zijn een bedreiging voor de financiële gezondheid van uw bedrijf. Het vraagt veel tijd en energie al deze wanbetalers zelf aan te spreken. Tijd die je heus wel beter kan gebruiken. Laat je daarom helpen door een incassobureau. Zij vorderen je geld terug op een vriendelijke manier. Zo ben je er zeker van dat je al het geld dat je nog moet krijgen ook effectief krijgt, en dat je geen klanten verliest.  

Vergeet vooral niet dat de mensen bij een incassobureau weten wat ze doen. Ze hebben ervaring met geld terugvorderen en zullen er ook in slagen het geld professioneel terug te vorderen.

Leg ons uit hoe een incassobureau jouw onderneming kan helpen. Vul onderstaand formulier in en wij brengen je in contact met verschillende bureaus. Zij zullen je een aantal voorstellen doen en jij kiest rustig of je op één van hun aanbiedingen ingaat.

Een incasso-oplossing kan vele vormen aannemen voor jouw onderneming. Het is belangrijk dat je weet wat een incassobureau ongeveer kan doen en hoe ze jou kunnen helpen. Belangrijk is dat je weet wat de mogelijkheden en beperkingen zijn van een incassobureau.

  • In elk geval geeft een incassobureau een duidelijk signaal. Je geeft het signaal dat de betaling op tijd hoort te gebeuren.
  • Een incassobureau weet wel hoe ze wanbetalers tot betaling moeten overtuigen, wees er dus zeker van dat je samenwerkt met een bureau met voldoende ervaring.
  • Een incassobureau vraagt een extra kost voor het innen van dit geld. Doorgaans wordt er gebruik gemaakt van een verhoging van 15%. Naast deze kost kunnen nog andere administratieve kosten in rekening worden gebracht.
  • Beperk de risico's voor je naar een incassobureau stapt. Vraag een voorschot en geef voorang aan contante betalingen.
  • Werk vast samen met een incassobureau. Een vaste partner in incasso zal u bedrijf ten goede komen. Zorg dat je niet moet beginnen te zoeken wanneer het te laat is, en zorg dat je een afspraak met een bureau hebt voor er sprake is van wanbetalers.

Wil je wanbetalers bestrijden? Vul dan onze vragenlijst in en ontvang volledig vrijblijvend meer informatie. U kiest rustig met welk incassobureau u gaat samenwerken.