Bent u op zoek naar de beste laadpaal voor uw elektrische wagen? Bobex helpt u graag. Vul het formulier en wij selecteren de beste laadpaal installateurs uit uw buurt. Zij werken een gratis offerte uit – zonder aankoopverplichting. Vergelijk hun voorstellen en bespaar tot 30% op de eindfactuur. Uw offerteaanvraag is gratis en geheel vrijblijvend.

arrow
Beschrijf je project
1*. Waar wens je een laadpaal?
2*. Is het voor een privé of bedrijfswagen?
3*. Wanneer zou je de laadpaal willen?
4*. Ben je geïnteresseerd in een andere installatie?
5. Projectomschrijving
6. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Je gegevens
Door je aanvraag in te dienen, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Verzenden
VERTROUWELIJK | Je gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor je aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren je privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan je je gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid

Waaruit bestaat een laadpaal offerte?

Een offerte van een laadpaal bestaat uit verschillende componenten. Allereerst worden er altijd voorrijkosten in rekening gebracht. Dit geldt ook voor arbeidskosten en materiaalkosten zoals de kosten van voedings- en datakabels. 

Als er aanpassingen moeten worden gedaan, zoals het vervangen van de aardlekschakelaar of het installeren van een 3-fase aansluiting in de meterkast, kan je dit ook op de offerte vinden. 

Hoe vergelijk je laadpaal offertes?

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je bedrijf of thuis? Kijk sowieso goed wat er op de offerte staat. Ga na of alles klopt. Alles wat mondeling is afgesproken moet ook op papier staan. Wees niet bang om zaken die je niet begrijpt na te vragen.

Niet alleen de prijs is belangrijk, maar ook de service die verleend wordt. Ga bijvoorbeeld na of er garantie te krijgen is, en wat de garantietermijn is. 

Lees de offerte grondig en let op de kleine lettertjes. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. 

Wat zijn de voordelen van offertes aanvragen?

Door offertes voor een laadpaal via bobex.nl aan te vragen hoef je zelf niet op zoek te gaan naar een bedrijf dat bij jou past. Professionele bedrijven nemen zelf contact met je op. Hierdoor hoef je niet meerdere keren dezelfde aanvraag naar verschillende bedrijven te sturen. Dit bespaart je dus flink wat tijd!

Doordat je zo makkelijk verschillende offertes met elkaar kan vergelijken bespaar je bovendien niet alleen tijd maar ook geld. Je kan zo een goed overwogen beslissing maken die voor jou voordelig is. 

Hoe verloopt een offerteaanvraag? 

Vul het bovenstaande formulier in. Hoe je het formulier invult is afhankelijk van jouw situatie. Door het formulier zorgvuldig in te vullen zorg je ervoor dat de offertes goed aansluiten bij jouw wensen.

Vervolgens zoeken wij de beste laadpaal installateurs in jouw regio voor je op. Zij contacteren je binnen 48 uur voor een afspraak en een gratis offerte. 

Wanneer je de offertes hebt ontvangen kan je ze met elkaar vergelijken. Als je de vergelijking hebt gemaakt kan je zelf beslissen op welk aanbod je in wil gaan. Ben je van gedachten veranderd? Geen zorgen, de offertes zijn geheel vrijblijvend. Je bent dus niet verplicht om een aanbod te accepteren. 

Zijn er kosten verbonden aan de offerteaanvraag? 

Nee, er zijn dus geen kosten verbonden aan een offerteaanvraag. Je kiest zelf op welk aanbod je wil ingaan. Wil je toch geen afspraak maken, dan hoef je dus ook niet te betalen.

Hoe werkt het?
1
Doe een aanvraag via het formulier
2
Gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies de beste professional!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, je bent niet verplicht om te kiezen voor iemand.
Actief in meer dan 150 verschillende vakgebieden
Grootste kwaliteits offerteplatform van Nederland (TrustScore: 4,3)
Iedere maand vinden er meer dan 35.000 mensen de juiste professional via Bobex.
Al 23 jaar de pionier in de offertevergelijking
Veelgestelde vragen
Zodra je het formulier ingevuld heeft, bellen wij je op met enkele aanvullende vragen. Op deze manier kunnen we je met de specialisten matchen die het meest geschikt zijn voor je project. Deze specialisten nemen dan contact met je op om een offerte op maat uit te werken. Dit is volledig gratis en vrijblijvend. Ten slotte vergelijk je alle offertes en kies je de beste specialist.
Nee, de offertes zijn geheel vrijblijvend. Je bent dus zeker niet verplicht om te kiezen voor een specialist.
Veel van onze specialisten werken enkel in bepaalde regio's. Daarom hebben je adres nodig om de juiste specialisten te selecteren. Bovendien komen de specialisten vaak eerst ter plaatse, vooraleer ze een offerte uitwerken. Het is dus handig dat ze je adres direct hebben. Wij hebben je telefoonnummer nodig, zodat wij je aanvraag zo snel mogelijk kunnen voltooien en doorsturen naar de juiste specialisten. Je gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en zullen enkel zichtbaar zijn voor de specialisten met wie je gekoppeld bent.
Als het om een renovatieproject gaat, komen onze specialisten bijna altijd ter plaatse. Dit is noodzakelijk om een correcte offerte te kunnen opstellen, aangezien de prijs van een renovatieproject van zeer veel verschillende factoren afhankelijk is.
Zodra we je aanvraag ontvangen, bellen wij je zo snel mogelijk op. Wij behandelen je aanvraag en brengen je in contact met de juiste specialisten, Zij nemen binnen de 48 uur contact met je op voor een vrijblijvende offerte.
Ja, al onze specialisten zijn onderworpen aan een kwaliteitscontrole voordat ze kunnen toetreden tot ons netwerk. Daarnaast beoordelen onze gebruikers de specialisten en delen ze hun ervaringen. Raadpleeg deze beoordelingen om een nog betere keuze te maken. Eens je de offertes ontvangen heeft en de werken gedaan zijn, kan je ook zelf de specialisten beoordelen. Met negatieve feedback gaan we we onmiddellijk aan de slag, zodat we altijd de beste kwaliteit bieden.
Construction worker
Ontvang offertes