Ben je op zoek naar de beste zonnepanelen installateur? Dan ben je aan het juiste adres. Ontvang hier gratis offertes van zonnepanelen bedrijven uit jouw buurt. Vergelijk hun prijzen en kies enkel en alleen wanneer je volledig overtuigd bent van een offerte. Onze vergelijkdienst is volledig gratis en vrijblijvend.

Beschrijf je project
1*. Wat is jouw (geschat) jaarlijks elektriciteitsverbruik?
2*. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
3*. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
4*. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
5*. Wenst u de zonnepanelen te kopen of te huren?
6. Wat is je jaarlijks verbruik (schatting in KWh)?
7. Bent u ook geïnteresseerd in een thuisbatterij?
8. Beschrijving van je project
9. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Je gegevens
Door je aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Je gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor je aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren je privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan je je gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid .

Hoe vergelijk je offertes voor zonnepanelen?

Je wilt de zekerheid hebben dat een zonnepanelenspecialist correct werk levert. Maar met welke factoren moet je bij een zonnepanelenofferte rekening houden? Om een handje te helpen zullen we de 3 belangrijkste aandachtspunten even kort samenvatten. Zo vind je vast en zeker de zonnepanelen specialist aan de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

1. Controleer de inhoud van de offerte
Is het voorstel wel degelijk afgestemd op jouw situatie? Welke soorten zonnepanelen heb je nodig in functie van de oriëntatie en de grootte van je dak?

2. Kijk niet alleen naar de totaalprijs
In de offerte zal je ongetwijfeld kijken naar de totaalprijs. Het is echter belangrijk dat je rekening houdt met de prijs per zonnepaneel maar ook met extra servicekosten (omvormer, frame bij platte daken,…) . Zo kan je beter een definitieve keuze maken.

3. Lees de kleine letters 
Kijk na of de installateur zelf alle administratieve formaliteiten regelt. Zijn er bijkomende kosten in het geval je de offerte annuleert? Stel een controlelijst op en trek, op basis hiervan, na of alles duidelijk in de offerte vermeld staat. Zorg ervoor dat de prijs vastligt voordat je tekent.Veelgestelde vragen over prijsoffertes van zonnepanelen

Nieuwe zonnepanelen plaatsen hoeft geen lastige klus te zijn. Zie je er tegenop om zelf alle leveranciers op te bellen om een offerte te bekomen? Je hoeft je geen zorgen meer te maken. Vul snel ons eenvoudig formulier in en wij brengen je in contact met de beste installateurs in de regio. Zij maken een gratis offerte op aan de beste prijs/kwaliteit. Eenvoudig, niet?

Wie een offerte voor zonnepanelen aanvraagt, moet weten hoe die opgebouwd is. Het is belangrijk dat je bij elke offerte van zonnepanelen met volgende kosten rekening houdt:

De prijs van de zonnepaneel installatie
De extra kosten: Dit houdt de installatie-, verplaatsing- en bijkomende servicekosten (bv. materialen) in?

Neen, elke offerte die je via Bobex aanvraagt is volledig gratis en vrijblijvend.
Via ons formulier vraag je gratis en vrijblijvend je offerte aan. Bobex zoekt de beste zonnepaneel specialisten bij jou in de buurt. Je ontvangt tot wel 5 offertes van de beste zonnepaneelspecialisten die binnen de 2 werkdagen met je contact opnemen. Op basis van de prijs en de kwaliteit vergelijk je de verschillende zonnepanelen offertes en kies je de beste specialist voor jouw project. 
Wij zorgen voor een snel antwoord. Eenmaal wij je offerteaanvraag ontvangen hebben, brengen wij je binnen de 48 uur in relatie met de beste zonnepanelen-leveranciers in uw regio.
Hoe werkt het?
1
Doe uw aanvraag via het formulier
2
Ontvang gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies* de beste vakman!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht iemand te kiezen.
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het nr. 1 offerte platform in de Benelux
Wij helpen elke maand meer dan 25.000 mensen
Al 21 jaar de pionier in de offertevergelijking
Ja, onze service voor het aanvragen van offertes is volledig gratis. Ook onze specialisten die de offertes opmaken doen dit gratis voor u.
Zodra u het formulier heeft ingevuld, bellen wij u op voor enkele bijkomende vragen. Zo kunnen we u matchen met de specialisten die het meest geschikt zijjn voor uw aanvraag. Vervolgens nemen deze specialisten contact met u op om een offerte op maat te kunnen opstellen. Dit is volledig gratis en vrijblijvend. Tenslotte kunt u vergelijken en de beste specialist kiezen.
Nee, de offertes zijn volledig vrijblijvend. U bent dus zeker niet verplicht om een specialist te kiezen.
Veel van onze specialisten werken enkel in bepaalde regio's. We hebben uw adres dus nodig om u te kunnen matchen met de juiste specialisten. Bovendien moeten de specialisten vaak ter plaatse komen om een offerte te kunnen opmaken, dus is het handig als ze meteen over uw adres beschikken. Uw telefoonnummer hebben we nodig om u snel te kunnen contacteren zodat we uw aanvraag kunnen vervolledigen en doorsturen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zijn enkel zichtbaar voor de specialisten met wie u gematcht wordt.
Wanneer het gaat om een renovatieproject komen onze specialisten bijna altijd ter plaatse. Dit is nodig om een correcte offerte op maat te kunnen opstellen, aangezien de prijs van een renovatieproject afhangt van een heleboel factoren.
Zodra wij u na uw w aanvraag ontvangen, bellen wij u op binnen de 48u. Op dat moment versturen wij uw aanvraag meteen naar de juiste specialisten die u ook binnen de 48u zullen contacteren voor een offerte.
Ja, al onze specialisten worden onderworpen aan een kwaliteitscontrole vooraleer ze kunnen toetreden tot ons netwerk. Onze gebruikers kunnen de specialisten bovendien een review geven. Deze kunt u raadplegen om een nog betere keuze te maken. U kunt achteraf zelf ook de specialisten beoordelen. Met negatieve feedback gaan we meteen aan de slag om steeds de beste kwaliteit te kunnen bieden.
Construction worker