Zonnepanelen: Offertes aanvragen

Gratis offertes vergelijken

25.000 projecten per maand

+1.000.000 gebruikers

Al 21 jaar dé offertevergelijk site van NL

Zonnepanelen: Offertes aanvragen

Ben je op zoek naar de beste zonnepanelen installateur? Dan ben je aan het juiste adres. Ontvang hier gratis offertes van zonnepanelen bedrijven uit jouw buurt. Vergelijk hun prijzen en kies enkel en alleen wanneer je volledig overtuigd bent van een offerte. Onze vergelijkdienst is volledig gratis en vrijblijvend.

1. Beschrijf het project

* 1. Wat is jouw (geschat) jaarlijks elektriciteitsverbruik?
 
 
* 2. Waar wenst u zonnepanelen te plaatsen?
 
 
* 3. Voor welk type gebouw wenst u de installatie van zonnepanelen?
 
 
* 4. Wanneer wenst u afspraak te maken (is nodig voor opmetingen en offerte)?
 
 
* 5. Wenst u de zonnepanelen te kopen of te huren?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)
Foto's en bijlagen
Klik hier om foto's of bijlagen toe te voegen. Je zal zo sneller en meer reacties ontvangen.

2. Jouw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.

Wij hechten veel waarde aan je privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan je je gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

Offertes vergelijken - eenvoudig & snel

Beschrijf je project

Plaats hier in één stap je project. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met vakspecialisten uit je regio.

Vergelijk offertes & beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Je vergelijkt rustig en je bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies en bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant maar ook 100% veilig!

Hoe vergelijk je offertes voor zonnepanelen?

Je wilt de zekerheid hebben dat een zonnepanelenspecialist correct werk levert. Maar met welke factoren moet je bij een zonnepanelenofferte rekening houden? Om een handje te helpen zullen we de 3 belangrijkste aandachtspunten even kort samenvatten. Zo vind je vast en zeker de zonnepanelen specialist aan de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

1. Controleer de inhoud van de offerte
Is het voorstel wel degelijk afgestemd op jouw situatie? Welke soorten zonnepanelen heb je nodig in functie van de oriëntatie en de grootte van je dak?

2. Kijk niet alleen naar de totaalprijs
In de offerte zal je ongetwijfeld kijken naar de totaalprijs. Het is echter belangrijk dat je rekening houdt met de prijs per zonnepaneel maar ook met extra servicekosten (omvormer, frame bij platte daken,...) . Zo kan je beter een definitieve keuze maken.

3. Lees de kleine letters 
Kijk na of de installateur zelf alle administratieve formaliteiten regelt. Zijn er bijkomende kosten in het geval je de offerte annuleert? Stel een controlelijst op en trek, op basis hiervan, na of alles duidelijk in de offerte vermeld staat. Zorg ervoor dat de prijs vastligt voordat je tekent.


Veelgestelde vragen over prijsoffertes van zonnepanelen


Nieuwe zonnepanelen plaatsen hoeft geen lastige klus te zijn. Zie je er tegenop om zelf alle leveranciers op te bellen om een offerte te bekomen? Je hoeft je geen zorgen meer te maken. Vul snel ons eenvoudig formulier in en wij brengen je in contact met de beste installateurs in de regio. Zij maken een gratis offerte op aan de beste prijs/kwaliteit. Eenvoudig, niet?

Wie een offerte voor zonnepanelen aanvraagt, moet weten hoe die opgebouwd is. Het is belangrijk dat je bij elke offerte van zonnepanelen met volgende kosten rekening houdt:

- De prijs van de zonnepaneel installatie
- De extra kosten: Dit houdt de installatie-, verplaatsing- en bijkomende servicekosten (bv. materialen) in?
Neen, elke offerte die je via Bobex aanvraagt is volledig gratis en vrijblijvend.
Via ons formulier vraag je gratis en vrijblijvend je offerte aan. Bobex zoekt de beste zonnepaneel specialisten bij jou in de buurt. Je ontvangt tot wel 5 offertes van de beste zonnepaneelspecialisten die binnen de 2 werkdagen met je contact opnemen. Op basis van de prijs en de kwaliteit vergelijk je de verschillende zonnepanelen offertes en kies je de beste specialist voor jouw project. 
Wij zorgen voor een snel antwoord. Eenmaal wij je offerteaanvraag ontvangen hebben, brengen wij je binnen de 48 uur in relatie met de beste zonnepanelen-leveranciers in uw regio.

Soortgelijke aanvragen: Zonnepanelen

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Zonnepanelen te 1992bz

Noord-Holland

Westen

zonnepanelen

Noord-Brabant

Indicatie verbruik: 6.000kWh;Dakhelling: 55°;Oriëntatie dak: Westen;Oriëntatie (deg): -90°;Verwachte aanschaf: Op korte termijn;

Nieuwe zonnepanelen voor camping in Almere

Flevoland

Als eigenaar van een camping in Almere zoek ik nieuwe zonnepanelen om het eigendom van groene energie te voorzien. Ik ken het verbruik niet exact, maar zal hoger dan 6000 kwh zijn.

Zonnepanelen in Wormerveer

Noord-Holland

Zonnepanelen op een plat dak. Eigenaar. Wij hebben een verbruik gehad van 6000kwh.

Haal de zon in huis met zonnepanelen