Ik wil offertes voor vochtbestrijding vergelijken

 
* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
* 2. Hoe dringend is uw vochtprobleem?
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Bobex verkoopt uw persoonlijke gegevens niet aan derden als u daarvoor geen toestemming hebt gegeven. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen.
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vaklui in uw buurt
Contact met vaklui binnen 48u

Video

Meer info in deze video

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Soortgelijke aanvragen: Vochtbestrijding

Voor al deze projecten hielpen we de juiste leverancier te vinden...

Zeeland

wij hebben vocht in de slaapkamer, graag zou ik iemand langs hebben voor een inspectie waar het precies vandaan komt enzovoort. Op de begane grond vanaf de vloer omhoog. De woning is van begin 1900

Zuid-Holland

Wij gaan (eerste week van december) verhuizen naar deze woning en in een wand in de woonkamer is tijdens de bouwkundige keuring vocht gemeten. De vorige bewoners hebben de muur in 2011 behandeld door het te injecteren. Misschien belangrijk om te verm...

Utrecht

We hebben een kelder, welke we willen renoveren. Er staan geen water in, maar de muren voelen soms klam aan en de lucht is ook vochtig / muf. We willen uiteindelijk de ruimte gaan gebruiken voor de wasmachine en de droger. De woning is van 1954.

Zuid-Holland

Last van vocht in de kelder. Betreft een kleine kelder aan de voorkant van het huis. Vooral op de muren zie je vocht plekken. De woning is van 1930.