Specialisten in vochtbestrijding in Zuid-Holland

Vochtweg.nl
71%
Schoonouwenseweg 5
2821 NW Stolwijk

Vochtweg.nl is een bedrijf afkomstig uit Stolwijk. Partner van Bobex sinds 2020, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Vochtbestrijding.

NanoProf’s Holland
Sumatrastraat 18
2612AM DELFT

NanoProf’s Holland is een bedrijf afkomstig uit DELFT. Partner van Bobex sinds 2021, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Vochtbestrijding.

Hydrocheck
Sophiakade 10 D
3061DK ROTTERDAM

Hydrocheck is een bedrijf afkomstig uit ROTTERDAM. Partner van Bobex sinds 2021, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Lekdetectie, Vochtbestrijding.

Van Eijk Vochtwering
100%
Begijneweide 4s
4891 TR Rijsbergen

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het permanent verhelpen van opstijgend vocht / optrekkend vocht doormiddel van gel-injecties. Onze gel is milieuvriendelijk, niet giftig en bezorgt u geen geurhinder. Wij streven er naar uw project in één dag te klaren om de ove … (Lees meer)

Carebrick Nederland
93%
Bijsterhuizen 3007
6604 LP Wijchen

Vochtproblemen in huis? Wij van Carebrick Nederland bv vochtbestrijding zijn de expert in het verwijderen van vochtproblemen in uw woning op een zeer elementaire en milieuvriendelijke wijze. Carebrick is een methode, door ons speciaal ontwikkeld na jarenlange ervaring i … (Lees meer)

Cs Vochtwering
90%
Valkenkamp 400
3607 LX Maarssen

Bent u de vochtproblemen zat en een dringende oplossing is desgewenst? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in vochtbestrijding voor zowel de zakelijke als particuliere markt en bieden voor diverse vochtproblemen een oplossing.Wij bestrijden … (Lees meer)

Vochtwering Totaal
89%
Keizersveld 52c
5803 AN Venray

Vochtwering Totaal is een bedrijf afkomstig uit Venray. Partner van Bobex sinds 2015, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Vochtbestrijding.

Schrijver Vochtbestrijding
78%
Het Wiep 18
6671 GV Zetten

Schrijver Vochtbestrijding is een bedrijf afkomstig uit Zetten. Partner van Bobex sinds 2017, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Vochtbestrijding.

murprotec
75%
Vijzelweg 18b
5145 NK Waalwijk

Murprotec lost al sinds 1954 vochtproblemen op. Met 40 vestigingen is 8 verschillende landen hebben we in de laatste 67 jaar zoveel mogelijk kennis opgedaan zodat we elke situatie kunnen beoordelen. Wij geven op al onze werkzaamheden verzekerde garantie op resultaat tot … (Lees meer)

Lavos vochtbestrijding
50%
Oostermeend zuid 124
1261LC BLARICUM

Lavos vochtbestrijding is een bedrijf afkomstig uit BLARICUM. Partner van Bobex sinds 2023, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Vochtbestrijding.

Re-Life Concrete
Parmenidesstraat 43
1064ZT Amsterdam

Re-Life Concrete is een bedrijf afkomstig uit Amsterdam. Partner van Bobex sinds 2023, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Vochtbestrijding.

Betonpro Vochtproteq
Heemraadschapslaan 102 B
1181VC Amstelveen

Betonpro Vochtproteq is een bedrijf afkomstig uit Amstelveen. Partner van Bobex sinds 2020, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Vochtbestrijding.

lek ontdekt
Rijnzanthe 6
3454 PV De Meern

lek ontdekt is een bedrijf afkomstig uit De Meern. Partner van Bobex sinds 2023, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Lekdetectie, Dakisolatie, Dakdekkers en dakbedekking, Vochtbestrijding.

arrow
Beschrijf je project
1*. Waar heb je een vochtprobleem?
2*. Welke vochtproblemen kan je herkennen?
3*. Bent je eigenaar of huurder van het gebouw?
4*. Wanneer wil je dat een specialist in vochtbestrijding ingrijpt?
5. Omschrijving van jouw project
6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Je gegevens
Door je aanvraag in te dienen, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Verzenden
VERTROUWELIJK | Je gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor je aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren je privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan je je gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid
Hoe werkt het?
1
Doe een aanvraag via het formulier
2
Gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies de beste professional!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, je bent niet verplicht om te kiezen voor iemand.
Vochtbestrijding: vind de juiste specialist in Zuid-Holland

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Vochtbestrijding die actief zijn in je regio.
Bedrijven voor Vochtbestrijding