Personeel & welzijn

  • Minder administratieve last
  • Gezond en fit personeel
  • Tevreden werknemers
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij selecteren de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: HRM & Personeelszaken

Recente aanvragen

SectorProjectnaamBeschrijving
PayrollingPayrolling te ApeldoornWij zijn een bedrijf die opzoek is payrolling. Op dit moment hebben wij ZZP'ers in dienst, maar we zouden dit willen veranderen door 3 nieuwe medewerkers op payrolling te zetten.
PayrollingPayrolling te CruquiusWij willen een offerte voor payrolling. Op dit moment hebben wij 12-15 werknemers in dienst, maar in de volgende maanden is het altijd wat drukker. Hierdoor wensen wij tijdelijke personeel aan te nemen. Het gaat om een transportbedrijf.
Payroll uitbestedenPayroll voor een cateringsbedrijfWij zijn een cateraar, en door vele personeelswisseling willen wij graag kijken wat de mogelijkheden zijn voor payrolling voor ons nieuwe personeel.
PayrollingPayroll voor een bedrjf in de IT sectorVrijblijvende offerte voor payroll. Wij zijn een klein bedrijf in de IT sector en soms hebben wij extra mensen nodig voor wekelijks 5-10 uur. Wij willen deze netjes belonen en dachten aan een Payroll formule, ik ben niet bekend met payroll maar het trekt mijn aandacht voor een dergelijke oplossing.
PayrollingPayroll voor een schildersbedrijfIk ben ZZPer en heb een schildersbedrijf. Ik ben aan het twijfelen om iemand aan te nemen. In de meeste gevallen huur ik andere ZZPers in om een handje te helpen bij opdrachten. Als het anders kan met een payroll bedrijf zou ik heel graag meer tekst en uitleg hierover willen hebben, alvast bedankt voor de moeite.
PayrollingPayroll voor een bedrijf in VenloWe maken al gebruik van uitzendbureaus. Payroll zal een heel nieuw iets voor ons zijn. Het bedrijf telt meer dan 100 vaste werknemers. Per jaar willen we 10 nieuwe/tijdelijke personeelsleden aannemen. Ik ben nu aan het oriënteren of het niet beter via payroll kan gaan.
Vers fruit op kantoorFruitmand voor een bedrijf in Den BoschGraag ontvangen wij een voorstel voor fruit op de werkplek. Aantal personen die er gebruik van kunnen maken is 4. Wij zouden dit fruit wekelijks willen ontvangen.
Vers fruit op kantoorVers fruit voor een Medische praktijkWekelijkse fruitmand levering voor ons zelf en in de wachtkamer te plaatsen van onze praktijk. Aantal personen die er gebruik van kunnen maken:5 personen. Maar we weten het eigenlijk niet omdat ook de wachtkamer er gebruik van kan maken (patienten) Graag een vrijblijvend voorstel.
Vers fruit op kantoorFruit op het werk voor een bedrijf in HeilooWij zijn geïnteresseerd in levering van fruit op de werkplek. Dit zou zijn voor 4 personen, echter de frequentie van levering ligt ook aan de prijs daar ben ik nog niet over uit. Graag een vrijblijvend voorstel.
Vers fruit op kantoorVers fruit op het werk voor een bedrijf in HoofddorpWij hebben ongeveer 40 medewerkers, en zouden graag een voorstel voor fruit op de werkplek ontvangen. Dit zou dan een wekelijkse levering betreffen.
Vers fruit op kantoorFruitmand voor een bedrijf in TholenHet bedrijf telt 10 werknemers. Ik ontvang graag een offerte voor wekelijkse levering fruitmand. Alvast bedankt!
Vers fruit op kantoorFruitmand voor een basisschool in DelfzijlGraag vrijblijvende offerte voor het vers fruit leveren op kantoor. Betreft een een basisschool met 9 leraren. Voorkeur gaat uit naar wekelijkse levering van fruit.
Vers fruit op kantoorVers fruit voor een bedrijf in AkrumWe zijn een bouwbedrijf met 20 personeelsleden. Werknemers zijn niet allemaal tegelijkertijd aanwezig. Dus ook moeilijk aan te geven hoeveel personen dagelijks fruit eten. Graag ontvangen we vrijblijvend, een offerte voor het vers fruit leveren op werk. Als dit goed aanpakt dan zouden we dit graag om de 2 weken wensen.
Vers fruit op kantoorVers fruit op het werk voor een bedrijf in WageningenWekelijkse fruit op onze werkplek. Aantal personeelsleden die er gebruik van kunnen maken:gemiddeld 6 personen. Graag ontvang ik een vrijblijvend voorstel.
Vers fruit op kantoorFruitmand voor een kantoor in AmsterdamWekelijkse fruitmand levering voor ons kantoor. Graag ontvang ik een offerte voor 3 dozen van 10 kilo per week. Dit is wat wij op dit moment geleverd krijgen. Graag een vrijblijvend voorstel.
Vers fruit op kantoorVers fruit voor een schoolGraag een vrijblijvend voorstel voor fruit op onze werkplek. Aantal medewerkers die daar gebruik van zouden kunnen maken:6 personen. Levering gaarne om de 14 dagen.
Vers fruit op kantoorFruitmand voor een bedrijf in DelftFruitmand levering voor op ons kantoor. Medewerkers die daar gebruik van kunnen maken:gemiddeld 10 personen. Levering om de 14 dagen.
Vers fruit op kantoorVers fruit op een Basisschool in Den HaagFruitmand levering voor onze basisschool . Aantal medewerkers die er gebruik van kunnen maken:20 -25 personen. Levering graag om de 14 dagen.
PayrollingPayroll voor en bedrijf in SassenheimGaat op dit moment om 1 persoon via payrolling te laten werken, in elk geval tot einde 2014. Kunnen later meer personen en/of langer dienstverband worden. Aantal uren per week om via payroll te verlonen:
PayrollingPayrolling voor een kinderopvangIk heb op dit moment een medewerker via het UWV. Ik wil deze eind van de maand aannemen echter om risico te vermijden wil ik via payrolling gaan werken. De toekomstige medewerker gaat op PT basis van 15 uur per week ingezet worden. Cao kinderopvang schaal 6 laagste niveau.

Meer voorbeelden