Voordelen van een automaat:

  • Heerlijke frisdrank
  • Perfecte koffie
  • Verfrissend water
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij selecteren de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Automaten

Recente aanvragen

SectorProjectnaamBeschrijving
KoffieautomaatKoffieautomaat voor een bedrijfIk ben opzoek naar aankoop offertes voor een koffie automaat. Een machine met meerdere koffie mogelijkheden die op een aanrecht past. Hebben verder geen voorkeur de koffie maling. Per dag zullen 5-10 personen gebruik van maken.
KoffieautomaatKoffieautomaat voor een bedrijf in AmserdamIk zoek een prijsofferte voor een Koffieautomaat. Liefst een groot Staand model. Aantal kopjes is plus minus 15 tot 20. Graag zowel een offerte voor huur en aankoop. Ook zouden we een automaat voor een tafelmodel. Liefst wel met een waterreservoir.
KoffieautomaatKoffieautomaat voor een bedrijfIk heb relatief snel een machine nodig. Ik wil een simpele machine met koffie en heet water. Het is voor in een winkel. Ik ben opzoek naar aankoop offertes.
KoffieautomaatKoffieautomaat voor een bedrijfGraag ontvang ik zowel huur en aankoop offertes. Een machine met meerdere variëteiten. Willen een machine die op een aanrecht geplaatst kan worden. Per dag zullen er 10 personen gebruik van maken.
KoffieautomaatKoffieautomaat te Hoek van HollandWij zijn opzoek naar een offerte voor een koffieautomaat. De koffieautomaat zal in een horeca geplaatst worden. Dagelijks zal de machine ongeveer gebruikt worden door 30-50 man.
KoffieautomaatKoffieautomaat te GoudaWij zijn een woongemeenschap 220 woning. Deze woongemeenschap heeft een recreatiezaal waar de bewoners dagelijks samen komen om koffie te drinken. Het gaat dan zeker om 30 tot 50 mensen.
KoffieautomaatKoffieautomaat voor een bedrijf in HengeloDit is voor een aankoop voor een koffieautomaat voor puur intern gebruik. Dit is een totaal van zo'n 50 mensen. Graag een aankoopofferte voor een automaat gericht naar zelfbediening.
KoffieautomaatKoffiemachine voor een bedrijf in RoermondAantal kopjes per dag plus minys 21 tot 50. Dit is voor zowel klanten als personeelsleden van een kringloopwinkel. Graag zowel een huur als aankoopofferte voor een automaat met muntinworp voor zelfbediening.
KoffieautomaatKoffieautomaat te Den BoschWij zijn opzoek naar een offerte voor een koffieautomaat. Het gaat om een klein restaurant waar ongeveer dagelijks 30 personen komen. Dus het zal gaan om ongeveer 20 kopjes per dag.
KoffieautomaatKoffieautomaat voor een bedrijfWij zijn een biljartvereniging die ons spel spelen in een ruimte die geheel in eigen beheer wordt gerund. Ook de bar, en dus ook de koffieautomaat, is geheel in eigen beheer. Het gebruik van de automaat is dan ook wisselvallig. De bedoeling van de aanvraag is om inzicht te krijgen wat voor apparaten momenteel leverbaar zijn, i.v.m. de leeftijd van het huidige apparaat. (budgettering). Wij willen weten wat voor apparaten momenteel leverbaar zijn. Onze wensen zijn; Een betrouwbaar apparaat voor, koffie (zwart), koffie crème, cappuccino en heet water. Cappuccino alleen als hiervoor een melkproduct leverbaar is wat niet onderhevig is aan bederf, dit omdat er relatief weinig vraag naar is.
KoffieautomaatKoffieautomaat voor een bedrijf in DelftIk wil een kleine horeca koffiemachine voor mijn bedrijf. Wij hebben een broodjes zaak en willen een graag een automaat met verschillende koffievariëteiten,heet water en chocomelk. Ik denk dat er minimaal 10 personen per dag. Graag vergelijken we aankoop en huuroffertes.
KoffieautomaatKoffiemachine voor een sportkantineWe zijn op zoek naar een koffieautomaat voor een sportkantine. Nu maken we gebruik van gewone potten koffie. 4à5 keer per week zullen 30à40 bakken koffie per dag geschonken kunnen worden. Wateraansluiting kan voorzien worden.
KoffieautomaatKoffieautomaat voor een bedrijfIk ben op zoek naar huur offertes voor een een koffie automaat met verschillende koffie variëteiten en heet water. Graag met verse melk en koffie bonen. Er zullen per dag gemiddeld 100 personen gebruik van maken.
KoffieautomaatKoffieautomaat voor een bedrijf in UtrechtWe willen graag koffieautomaten aanschaffen. Het zal gaan om meerdere locaties, rond de 10-11 koffiemachines. We zijn opzoek naar een automaat met verschillende koffie variëteiten, thee en chocolademelk. Het liefst een wat klein tafel model. Per vestiging verschilt het aantal medewerkers. In totaal telt het bedrijf 140 medewerkers. Graag ontvangen wij huur offertes.
KoffieautomaatHoreca koffieautomaat voor een bedrijf in RoermondType Koffieautomaat:weet ik nog niet. Graag informatie. Aantal kopjes per dag plusminus-51 tot 100 Opties Automaat,verschillende koffiesoorten,heet water voor de thee. Horeca Koffieautomaat:Ja Type Koffie:Maakt niet uit.
KoffieautomaatKoffieautomaat voor een bedrijf in Den HaagType Koffieautomaat tafelmodel. Aantal gebruikers per dag plusminus: 6 en evt bezoekers. Type Koffie Verse bonen Voor op Kantoor ongeveer 6 personeelsleden.
KoffieautomaatKoffieautomaat met muntinworpType Koffieautomaat:groot staand model met betaalsysteem. Aantal kopjes per dag plusminus:51 tot 100. Opties Automaat: Verschillende koffievariëteiten Warme chocolademelk Heet water en Soep of thee. Type Koffie - Verse bonen
KoffieautomaatKoffieautomaat voor een bedrijf in AmsterdamKoffieautomaat voor een vergaderruimte. Mogelijkheid voor het maken van kannen koffie. Aantal gebruikers 10-15 dagelijks. Geen overbodige functies alleen koffie en heet water.
KoffieautomaatKoffieautomaat voor een bedrijf in RotterdamType Koffieautomaat :Klein Tafelmodel. Het is voor een klusbedrijf waar mensen met een beperking werken. Een goede doch simpel te bedienen machine. Aantal gebruikers 40 per dag plusminus. Opties Automaat: Verschillende koffiesoorten,chocolademelk. Heet water voor Thee Type Koffie:Maakt niet uit.
KoffieautomaatKoffieautomaat voor een kapsalonOp dit moment heb ik een Nespresso machine maar daar ben ik niet zo tevreden over. Wel over de koffie niet over de automaat. Ivm een verhuizing binnenkort ben ik opzoek naar een andere machine. Met cappuccino en andere specialiteiten. Aantal gebruikers per dag ongeveer 5-10. Type Koffie Maakt niet uit.

Meer voorbeelden