arrow

Waarom een alarmsysteem installeren?

  • Schrik dieven af
  • Voor elk budget
  • Schep een veilig gevoel

Ik wil offertes voor een alarmsysteem vergelijken

 
* 1. Welk type alarmsysteem wenst u?
 
* 2. Welk type gebouw wenst u te beveiligen?
 
* 3. Welke oppervlakte dient beveiligd te worden?
 
4. Wanneer dient de alarminstallatie te gebeuren?
 
5. Wanneer bent u bereikbaar voor de leveranciers?
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Bobex verkoopt uw persoonlijke gegevens niet aan derden als u daarvoor geen toestemming hebt gegeven. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen.
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vaklui in uw buurt
Contact met vaklui binnen 48u

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Bijkomende informatie

Over deze categorie...

Toch fijn om te weten wanneer je de deur achter jou toetrekt zeker te weten dat jouw eigendom en spullen veilig zijn, niet? In Nederland zijn de inbraakcijfers enorm gestegen. In 2009 werden er 7.502 inbraken geregistreerd, in 2012 waren dat er 9.099. Daarbij kunnen we spreken van een stijgende lijn. Berscherm daarom uw thuis met een alarmsysteem. Vraag vandaag nog een offerte aan en vergelijk.

Alarminstallaties kunnen ingezet worden voor inbraakbeveiliging en preventie. Daarnaast heeft elk systeem zijn voordelen. Er bestaan bewegingsmelders, bewegingssensoren, alarmsystemen met blusfunctie, bewegingsmelders, infraroodbeveiliging,... Een gespecialiseerde aanbieder kan je helpen om de juiste keuze te maken.

Offerteaanvraag voor een alarminstallatie of alarmsysteem

Ben je op zoek naar een alarminstallatie om jouw thuis, jouw bedrijf of jouw eigendom te beschermen tegen mogelijke inbraak? Wij helpen je om snel offerters te ontvangen van veschillende gespecialiseerde leveranciers in alarmsystemen.

Vul bij je aanvraag in wat je zoekt en wij zorgen ervoor dat de beste aanbieders in alarminstallaties jou een voorstel op maat doen. Neem rustig de tijd om alle offertes te vergelijken en kies zelf moet wie je verder wil gaan. Deze offertedienst is gratis en vrijblijvend voor de aanvrager.

Wist je dat een inbreker slechts 3 minuten nodig heeft om jouw eigendom te betreden? Een inbraak is dus zo gebeurd. Laat met een gerust hart jouw bezittingen achter en doe beroep op een alarmsysteem of alarminstallatie.

Hoe kies je een leverancier van alarmsystemen?

  • Laat eerst jouw eigendom nakijken door een gespecialiseerde leverancies van alarmsystemen. Die kan het risico berekenen van inbraak, jou meedelen welke maatregelen er genomen kunnen worden en jou helpen kiezen uit verschillende systemen.
  • De ruimte die je wil beveiligen zal het type van het alarmsysteem bepalen. Daarna kan je kiezen uit een draadloos alarmsysteem, infraroodbeveiliging, bewegingsdetectoren,...
  • Een gespecialiseerde leverancies kan jou meegeven met welke verplichtingen je rekening moet houden.

Welke factoren beïnvloeden de prijs?

  • Ga je de installatie kopen of huren? Deze keuze bepaalt al een groot deel van de prijs.
  • Een gespecialiseerde leverancier in beveiliging kan jou meer uitleg geven over subsidies.

Lexicon alarminstallatie

  • Leverancier van alarmsystemen: Een onderneming dat een vergunning heeft om alarminstallaties te plaatsen. Deze zijn als beveiligingsonderneming erkend. 
  • Bewaking: Deze term omvat alle soorten toezicht, zowel ter bescherming van goederen als van personen.