Koffieautomaat: Offertes aanvragen

Gratis offertes vergelijken

25.000 projecten per maand

+1.000.000 gebruikers

Al 20 jaar dé offertevergelijk site van NL

Offertes vergelijken - eenvoudig & snel

Beschrijf je project

Plaats hier in één stap je project. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met vakspecialisten uit je regio.

Vergelijk offertes & beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Je vergelijkt rustig en je bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies en bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant maar ook 100% veilig!

1. Beschrijf het project

* 1. Hoeveel personen (inclusief bezoekers) zullen dagelijks gebruik maken van de koffiemachine?
 
* 2. Wenst u een koffiemachine of een warmedranken automaat?
 
3. Naar welk type koffiemaling bent u op zoek?
 
Beschrijving van uw project
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)
Foto's en bijlagen
Klik hier om foto's of bijlagen toe te voegen. Je zal zo sneller en meer reacties ontvangen.

2. Jouw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.

Wij hechten veel waarde aan je privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan je je gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Bijkomende informatie

Over deze categorie...

Vind de beste koffiemachine voor uw onderneming

Ben je op zoek naar een geschikte koffiemachine voor uw firma? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vertel ons snel wat jullie zoeken en wij zoeken de beste leveranciers. Wij werken met uitstekende leveranciers van koffieautomaten. Vul een aanvraag in en ontvang offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met topleveranciers die een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Gun uw personeel een dagelijkse boost, zorg ervoor dat ze kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie. Ze zullen er deugd van hebben. Een gezonde dosis cafeïne is goed voor de productiviteit. Laat uw personeel en bezoekers dus genieten van een heerlijk kopje koffie. Vul daarom onze vragenlijst in en ontdek welke leverancier u het voordeligste aanbod kan doen.

Hebt u een machine die enkel gewone koffie maakt nodig? Of wilt u graag een machine die ook latte macchiato, een romige cappuccino of een straffe espresso? Zeg ons wat uw machine allemaal moet kunnen, wat u er mee juist wil doen en wij brengen u in contact met de beste leveranciers. Bij ons vergelijk je de prijs, de kwaliteit en de capaciteit van verschillende koffieautomaten en kies je zelf welke machine de beste is.

Vul dus ons aanvraagformulier in en vergelijk verschillende offertes voor een koffieautomaat. Jij zegt ons wat je zoekt, wij sturen je aanvraag door naar een aantal topleveranciers, en jij vergelijkt hun aanbiedingen. Je kiest, volledig vrijblijvend, of je op één van hun aanbiedingen ingaat.

Vergelijk Prijzen voor koffieautomaten of koffiemachines

Ben je op zoek naar een verdeelautomaat voor koffie voor in uw toonzaal, winkel, kantoor of wachtruimte? Wij helpen je graag verder bij het vinden van de beste machine en de beste leverancier. Zo kan ook jij een heerlijk kopje koffie aanbieden aan de medewerkers en bezoekers van jouw onderneming.

Zeg ons wat je zoekt en wij zorgen ervoor dat je de beste aanbieding kan vinden. Onze leveranciers van koffieautomaten doen een voorstel op maat en jij kiest rustig wat je ermee doet. Bovendien hoef je niet alles een tiental keer uit te leggen om een goede machine te kiezen. Leg het ons één keer uit en wij zorgen ervoor dat je de beste aanbieding vindt.

Een werkdag kan soms lang duren. Gelukkig kan het personeel een korte maar krachtige pauze inlassen om op adem te komen. Ze kunnen dan gezellig samenkomen in een aangenaam lokaal en een gesprek beginnen bij een lekker kopje koffie.

Hoe kies je de beste aanbieder?

  • Er zijn verschillende soorten aanbiedingen en prijzen. Wil je een koffieautomaat kopen of huren? Binnen de verhuurcontracten zijn er ook heel wat opties. Wat de beste optie is voor jouw bedrijf hangt ervan af wat je gaat doen met de machine, hoeveel koffie de machine moet produceren en hoe snel de machine moet werken.
  • Veel hangt ook af van wat de machine zoal moet kunnen. Wil je gewoon gratis koffie weggeven, of moeten de gebruikers betalen voor hun consumptie. Een koffievendingmachine met betaaloptie is niet altijd even nuttig. Er komt heel wat werk bij kijken. Let op hier hangt ook veel af van de afspraak met de leverancier. Indien je een koffieautomaat met betaalfunctie huurt zal de leverancier veel van de taken op zich nemen.
  • De nabijheid van de leverancier is dan ook een belangrijk punt wanneer je een machine huurt. Maar ook wanneer je een koffieautomaat koopt is de leverancier beter dichtbij dan veraf. Denk maar aan transportkosten.

Welke factoren beïnvloeden de prijs van een verdeelautomaat voor koffie?

  • De capaciteit beïnvloedt de prijs. Dat spreekt voor zich. Hoe sneller de machine koffie moet kunnen maken, hoe duurder ze zal zijn. Een Nederlander drinkt gemiddeld 3,2 kopjes per dag.
  • Keuzemogelijkheden: hoe meer keuze je wilt, hoe complexer de machine en hoe duurder hij zal zijn. Vergelijk de verschillende opties en kies de beste machine voor jouw vraag.

Vul daarom onderstaand formulier in. Wij geven je vraag door aan een aantal topleveranciers, jij ontvangt de beste aanbiedingen en vergelijkt ze zelf zo vind je snel en gemakkelijk de beste aanbieder voor jouw vraag.