Camerabewaking: Offertes aanvragen

Gratis offertes vergelijken

25.000 projecten per maand

+1.000.000 gebruikers

Al 20 jaar dé offertevergelijk site van NL

Offertes vergelijken - eenvoudig & snel

Beschrijf je project

Plaats hier in één stap je project. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met vakspecialisten uit je regio.

Vergelijk offertes & beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Je vergelijkt rustig en je bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies en bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant maar ook 100% veilig!

1. Beschrijf het project

* 1. Welk type bewakingssysteem wenst u?
 
* 2. Voor welk type gebouw wenst u een bewaking?
 
* 3. Wat is de totale oppervlakte van de te beveiligen ruimte?
 
4. Wanneer dient de installatie te gebeuren?
 
Beschrijving van uw project
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Jouw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.

Wij hechten veel waarde aan je privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan je je gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Bijkomende informatie

Over deze categorie...

De inbraakcijfers in Nederland zijn enorm gestegen. Vorig jaar werden er 9.099 inbraken geregistreerd. Het onveiligheidsgevoel in onze maatschappij stijgt enkel. Een klassiek alarmsysteem voldoet vaak niet meer. Firma's en particulieren kiezen meer en meer voor camerabewaking. Deze worden vaker gebruikt om beelden te registeren met al belangrijk doel criminalitait te voorkomen. Waar er overlast is of waar men criminaliteit wil vaststellen, op te sporen of te voorkomen kan men camera's inschakelen.

Offerteaanvraag voor camerabewaking

Wil je je firma, magazijn, parking, voordeur, inkomhal,... graag preventief beveiligen met camerabewaking? Gewoon om jouw eigendom te beschermen tegen mogelijke inbraken, diefstal of vandalisme? Wij helpen je graag verder met het vinden van de juiste leveranciers in camerabewaking.

Geef bij jouw aanvraag mee wat je zoekt en wij zorgen ervoor dat de beste aanbieder in camerabewaking u een voorstel op maat doet. Neem gelijk de tijd om alle offertes te vergelijken en kies daarna zelf met wie je verder wil. Deze offertedienst is gratis en vrijblijvend.

Om diefstal, vandalisme en inbraken op te sporen worden tegenwoordig vaak bewakingscamera's ingeschakeld. Hier kan je tijdens jouw afwezigheid gemakkelijk op terugvallen. Om gemakkelijker de dader en het tijdstip van de ongewenste activiteiten te achterhalen is de kwaliteit en de installatie van camerabewaking erg belangrijk.

Lexicon camerabewaking

  • Camerawet: In de Gemeentewet is de wettelijke basis gelegd voor tijdelijk cameratoezicht op openbare plaatsen om de openbare orde en veiligheid te handhaven. De burgemeester van de gemeente kan bepalen waar er cameratoezicht moet komen en de duur ervan. Het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens, de wet bescherming persoonsgegevens en de grondwet spelen ook een rol bij cameratoezicht.  Deze wetten geven aan hoe ver een gemeente mag gaan in de aantasting van de persoonlijke levenssfeer en hoe er met opgenomen beelden moet worden omgegaan door de verwerker. Voor meer uitleg over deze wetten kan je steeds terecht bij gespecialiseerde aanbieders.