arrow

De voordelen van camerabewaking

  • Breng criminelen op andere gedachten
  • Deskundig advies
  • Veiligheidsgevoel

Ik wil offertes voor camerabewaking vergelijken

 
* 1. Welk type bewakingssysteem wenst u?
 
* 2. Voor welk type gebouw wenst u een bewaking?
 
* 3. Wat is de totale oppervlakte van de te beveiligen ruimte?
 
4. Wanneer dient de installatie te gebeuren?
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Bobex verkoopt uw persoonlijke gegevens niet aan derden als u daarvoor geen toestemming hebt gegeven. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen.
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Bijkomende informatie

Over deze categorie...

De inbraakcijfers in Nederland zijn enorm gestegen. Vorig jaar werden er 9.099 inbraken geregistreerd. Het onveiligheidsgevoel in onze maatschappij stijgt enkel. Een klassiek alarmsysteem voldoet vaak niet meer. Firma's en particulieren kiezen meer en meer voor camerabewaking. Deze worden vaker gebruikt om beelden te registeren met al belangrijk doel criminalitait te voorkomen. Waar er overlast is of waar men criminaliteit wil vaststellen, op te sporen of te voorkomen kan men camera's inschakelen.

Offerteaanvraag voor camerabewaking

Wil je je firma, magazijn, parking, voordeur, inkomhal,... graag preventief beveiligen met camerabewaking? Gewoon om jouw eigendom te beschermen tegen mogelijke inbraken, diefstal of vandalisme? Wij helpen je graag verder met het vinden van de juiste leveranciers in camerabewaking.

Geef bij jouw aanvraag mee wat je zoekt en wij zorgen ervoor dat de beste aanbieder in camerabewaking u een voorstel op maat doet. Neem gelijk de tijd om alle offertes te vergelijken en kies daarna zelf met wie je verder wil. Deze offertedienst is gratis en vrijblijvend.

Om diefstal, vandalisme en inbraken op te sporen worden tegenwoordig vaak bewakingscamera's ingeschakeld. Hier kan je tijdens jouw afwezigheid gemakkelijk op terugvallen. Om gemakkelijker de dader en het tijdstip van de ongewenste activiteiten te achterhalen is de kwaliteit en de installatie van camerabewaking erg belangrijk.

Lexicon camerabewaking

  • Camerawet: In de Gemeentewet is de wettelijke basis gelegd voor tijdelijk cameratoezicht op openbare plaatsen om de openbare orde en veiligheid te handhaven. De burgemeester van de gemeente kan bepalen waar er cameratoezicht moet komen en de duur ervan. Het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens, de wet bescherming persoonsgegevens en de grondwet spelen ook een rol bij cameratoezicht.  Deze wetten geven aan hoe ver een gemeente mag gaan in de aantasting van de persoonlijke levenssfeer en hoe er met opgenomen beelden moet worden omgegaan door de verwerker. Voor meer uitleg over deze wetten kan je steeds terecht bij gespecialiseerde aanbieders.