Bobex affiliatie programma

Samen groeien...!

U heeft een sterk netwek, een goede website, een interessante blog of een mooie database en wilt hier extra inkomsten uit halen? Dat kan. Ontdek het Bobex partnerprogramma.

Wat doet Bobex?

Bobex brengt vraag en aanbod samen. Iedereen kan via Bobex offertes ontvangen om zo snel de juiste leverancier of vakman te vinden. Het Bobex platform telt 150 categorieën, van zonnepanelen tot vochtbestrijding, van autoleasing tot betaalterminals. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven.

Hoe kan ik als affiliate partner groeien met Bobex?

Bijverdienen dankzij Bobex? Dat kan! Zorg dat meer mensen offertes aanvragen bij Bobex en wij geven je met plezier een deel van onze omzet. Zo doen we dit nu al bij andere partners:
  • Gebruik onze pagina: De "gemakkelijke" oplossing. Wij maken een landingspagina speciaal voor jou. Jij zorgt dat mensen hierop terecht komen, wij vergoeden jou voor elke goede aanvraag op dit formulier.
  • Een Bobex formulier op uw website: Heb je een website of blog met informatie over zonnepanelen, isolatie, vochtbestrijding,...? Dan stellen we voor dat je één van onze formulieren in deze website opneemt. Geen IT-nerd? Geen probleem, wij hebben er hier een paar die jou met plezier helpen. Zodra alles live staat, betalen wij jou maandelijks uit.
  • U gebruikt een API-koppeling: Een oplossing voor gevorderden. Je hebt al een website met een goed formulier en stuurt de reacties naar onze database door via een API-koppeling. Toegegeven, hiervoor moet je wel iets meer IT-kennis hebben.

Waarom Bobex partner worden?

Waarom? Omdat wij leuk zijn. Los daarvan bieden wij een aantal voordelen aan onze trouwe partners:
  • Meer inkomsten: Onze partners genieten mee van het succes van Bobex. Hoe meer leads, hoe meer vreugde! Wij bekijken samen welke campagnes interessant zijn binnen je netwerk en waar je maximaal op kan verdienen. Wij volgen dit samen op en passen dit continu aan.
  • Transparant: Als affiliate krijg je een login in ons systeem. Je kan dus op elk moment alle reacties of leads opvolgen. Je ziet in real-time wat er goedgekeurd is en je kan snel al je vergoedingen volgen.
  • Vaste contactpersoon: Zodra we samenwerken sta je in contact met Ben, jouw vaste contactpersoon. Een vraag of iets niet duidelijk? Stuur vlug even een mailtje naar Ben en je krijgt snel een antwoord, hij staat nu al te springen om je verder te helpen.
  • Lange termijn: Wat we doen, doen we goed. We willen graag met je samenwerken, maar dan wel kwalitatief èn op lange termijn. Let's grow together!
Twijfel dus niet langer en meld je aan als affiliate partner.

In welke domeinen kan ik affiliate partner worden?

Bobex is actief in een tal van domeinen en sectoren. Ten eerst zijn we gericht op bouw en verbouwing. Heb je toegang tot een community van mensen die hun huis gaan verbouwen of op zoek zijn naar duurzame energie oplossingen? Dan moeten we zeker spreken. Of je bent in contact met het bedrijfswereld en de MKB markt? Dan hebben we ook een oplossing voor jou, want ook deze markt interesseert ons. Of je bent verbonden met de automobiel of fleet wereld? Contacteer ons vrijblijvend en laat ons bespreken hoe we samen kunnen groeien!

Bobex Affiliate Partner worden

1. Beschrijf hoe je wilt werken

* 1. Wat is het adres van uw website?
 
* 2. Hoe wilt u werken?
 
 

2. Jouw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.