Ontvang nieuwe opdrachten,
waar en wanneer je wilt!

Op zoek naar nieuwe klanten? Bij Bobex krijgen wij elke dag honderden aanvragen van klanten die op zoek zijn naar bedrijven voor allerlei diensten en producten. Van het plaatsen van isolatie, zonnepanelen, veranda's, dakwerken of vochtbestrijding,... tot aanvragen voor tankkaarten, autoleasing, betaalterminals, ... Wij kunnen je helpen in meer dan 130 sectoren!

Gratis aanmelden als vakspecialist

Reële, kwalitatieve en telefonisch gecontroleerde leads, elke dag in jouw mailbox! Wij helpen je om snel in contact te komen met geïnteresseerde én gekwalificeerde klanten, met reële aankoopintenties. Zo heb je altijd werk, waar en wanneer jij het ook maar wilt!

Vertel iets over jullie bedrijf

* 1. Wat zijn jullie activiteiten?
 
* 2. Hoe groot is jullie verkoopteam?
 
 
* 3. Waar zijn jullie actief in Nederland?
 
 

2. Jouw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.

Wij hechten veel waarde aan je privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan je je gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

Vind nieuwe klanten in uw regio

Verlies geen tijd meer met prospectie. Wij brengen u direct in contact met geïnteresseerde kopers uit uw regio. Of u nu enkel klanten zoekt in uw provincie of heel Nederland, wij vinden de juiste klanten voor uw zone en activiteit. Wij kiezen voor onze gebruikers dus de beste leverancier voor hun regio. U als leverancier verliest anderzijds geen tijd aan prospecten buiten uw regio of filters.

Kwaliteit is ons paradepaardje

Bij Bobex dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel. Wij valideren elke aanvraag na telefonisch contact. Jawel, we bellen elke aanvraag na. We vragen wat de mensen juist zoeken en testen of ze wel echt iets willen aankopen. Wist je dat we elke maand de helft van onze aanvragen uitsluiten? Onze klanten krijgen dus enkel gegevens van prospecten met een echte aankoopintentie.

Een duurzame relatie

Bobex kiest telkens voor kwaliteit. Innoveren zit in ons DNA en zo zorgen wij ervoor dat u sterker staat op de markt. Wij kiezen steeds voor een lange termijn samenwerking die voor beide partijen winstgevend is. U staat steeds in contact met een vaste contactpersoon die u begeleidt en helpt. Samen volgen jullie regelmatig de resultaten op. Toch nog een slechte lead gekregen? Geen nood, we lossen dit op en zorgen dat het niet nog eens voorvalt.

Een samenwerking op maat

Bij Bobex werken we op maat van de klant. U bekijkt samen met uw accountmanager uw criteria en stelt alles af op maat van uw bedrijf. U bent specialist in binnenmuur-isolatie zonder kennis van spouwmuurisolatie? Geen probleem. Een week ziek of op vakantie naar de Bahama's? Ook geen probleem, wij passen uw account aan.
Op zoek naar nieuwe klanten?
Ben je een vakspecialist?