arrow

Word Bobex leverancier

Reële, kwalitatieve en telefonisch gecontroleerde leads, elke dag in uw mailbox! Wij helpen u om snel in contact te komen met geïnteresseerde klanten, met reële aankoopintenties. Wij zijn al actief in een 150-tal sectoren en waarschijnlijk ook in de uwe...!
 
* 1. Wat is uw activiteit?
* 2. Hoe groot is uw commerciële/verkoop afdeling?
 
* 3. In welke regio bent u actief?
 
 
 
Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Bobex verkoopt uw persoonlijke gegevens niet aan derden als u daarvoor geen toestemming hebt gegeven. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen.

Vind nieuwe klanten in uw regio

Verlies geen tijd meer met prospectie. Wij brengen u direct in contact met geïnteresseerde kopers uit uw regio. Of u nu enkel klanten zoekt in uw provincie of heel Nederland, wij vinden de juiste klanten voor uw zone en activiteit. Wij kiezen voor onze gebruikers dus de beste leverancier voor hun regio. U als leverancier verliest anderzijds geen tijd aan prospecten buiten uw regio of filters.

Kwaliteit is ons paradepaardje

Bij Bobex dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel. Wij valideren elke aanvraag na telefonisch contact. Jawel, we bellen elke aanvraag na. We vragen wat de mensen juist zoeken en testen of ze wel echt iets willen aankopen. Wist je dat we elke maand de helft van onze aanvragen uitsluiten? Onze klanten krijgen dus enkel gegevens van prospecten met een echte aankoopintentie.

Een duurzame relatie

Bobex kiest telkens voor kwaliteit. Innoveren zit in ons DNA en zo zorgen wij ervoor dat u sterker staat op de markt. Wij kiezen steeds voor een lange termijn samenwerking die voor beide partijen winstgevend is. U staat steeds in contact met een vaste contactpersoon die u begeleidt en helpt. Samen volgen jullie regelmatig de resultaten op. Toch nog een slechte lead gekregen? Geen nood, we lossen dit op en zorgen dat het niet nog eens voorvalt.

Een samenwerking op maat

Bij Bobex werken we op maat van de klant. U bekijkt samen met uw accountmanager uw criteria en stelt alles af op maat van uw bedrijf. U bent specialist in binnenmuur-isolatie zonder kennis van spouwmuurisolatie? Geen probleem. Een week ziek of op vakantie naar de Bahama's? Ook geen probleem, wij passen uw account aan.
Op zoek naar nieuwe klanten?
Leverancier worden