medal.png

De beste reputatie in de markt

 

wegwijzers.png

Wij helpen u op weg

 

megafoon.png

Wij luisteren naar u

 

lopen.png

Wij staan nooit stil

 


medal.png

De beste reputatie in de markt

Al meer dan 20 jaar zijn wij een Europese referentie op het vlak van online marktplaatsen. Over al die jaren heen hebben wij een sterk netwerk van solide leveranciers, installateurs en vaklui gebouwd. We kiezen onze partners zorgvuldig en kwalitatief. Meer zelfs, onze gebruikers kunnen steeds hun feedback en evaluatie geven van elk gecontacteerd bedrijf.

Wij helpen u op weg

U bent op zoek naar gepaste vakman of leverancier? Wij vertrekken steeds van uw vraag en uw specifieke behoeften. Handige vragenlijsten helpen u hierbij. Maar onze vriendelijke klantendienst gaat nog een stapje verder. Inderdaad, wij bekijken elke aanvraag, bellen u op om deze te verfijnen, en we zoeken dan naar de gepaste bedrijven in functie van hun competenties en hun regio. Op deze manier zorgen we voor een perfecte “matching”, zoals een datingsite…

wegwijzers.png
megafoon.png

Wij luisteren naar onze gebruikers en partners

Bobex is geen machine. Wij luisteren naar onze gebruikers. Wij volgen de evaluatiescores op van al onze partners. Maar zij kunnen ook zelf meevolgen hoe goed ze op Bobex scoren. Wij passen continu de profielen en de criteria aan, zodat de “matching” ook steeds up-to-date blijft. Wij breiden ons aanbod aan diensten ook steeds uit, in functie van de noden van onze gebruikers.

Wij staan nooit stil

Kwaliteit zit onze genen. Wij zijn een open en dynamisch team dat zichzelf in vraag durft stellen en grenzen wilt verleggen. Als Europese pionier blijven wij steeds innoveren met passie.Lees hier meer over onze kwaliteitscontroles en de evaluaties.

lopen.png