Espressomachine huren op kantoor of voor een feest

Een espressomachine kost vaak te veel om direct aan te kopen. Bovendien vraagt het veel onderhoud indien u de machine dagelijks wilt gebruiken. Dan is huur vaak een betere optie. Ontdek hier alle mogelijkheden voor de huur van een espressomachine en vraag gratis offertes voor het huren van een espressomachine.

Espressomachine huren lange termijn

U kunt een espressomachine huren op lange termijn. Indien u dit doet betaalt u een maandelijkse huurkost voor de machine. U bent nooit eigenaar van de machine en dat heeft een aantal voordelen:

  • Geen zware aankoopprijs
  • Onderhoud is inbegrepen
  • Direct een nieuwe machine bij defecten

Espressomachine huren voor op kantoor

De huurformule wordt voornamelijk toegepast bij kantoren of bedrijven. Het bedrijf betaalt dan een maandelijkse huur voor de koffiemachine en krijgt in ruil een koffiemachine. Het verhuurbedrijf staat dan in voor het onderhoud van de espressomachine. Het personeel geniet elke dag van heerlijk verse koffie. Dit  systeem bestaan voor verschillende modellen:

  • Espressomachine met bonen
  • Espressomachine met pads
  • Espressomachine met geldinworp

Bent u op zoek naar een espressomachine voor uw bedrijf of kantoor? Vraag dan volledig gratis offertes voor een espressomachine:

Offertes aanvragen espressomachine huren


Een professionele espressomachine wordt vaak gehuurd door horecazaken

Espressomachine huren voor horeca-zaak

Een andere mogelijkheid is om een espressomachine te huren voor een horeca-zaak. In dat geval krijgt u een professionele koffiemachine die hoogwaardige koffie zal maken voor uw klanten. Het grote voordeel van de huurformule is dat het verhuurbedrijf ook bij horeca-bedrijven instaat voor onderhoud en u bijstaat bij een defect. Zo kunt u rekenen op een nieuwe machine of vervangmachine wanneer de koffiemachine het laat afweten. Op die manier staan uw klanten nooit zonder hun portie koffie. 

Horeca espressomachine huren

Vakmannen in Nederland