arrow

De voordelen van een waterkoeler of waterdispenser

  • Verfrissend water
  • Gehydrateerde werknemers
  • Hogere productiviteit

Ik wil offertes voor een waterkoeler of waterdispenser vergelijken

 
* 1. Welk type watercooler wenst u?
 
* 2. Hoeveel personen zullen de watercooler dagelijks gebruiken (incl. bezoekers)?
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Bobex verkoopt uw persoonlijke gegevens niet aan derden als u daarvoor geen toestemming hebt gegeven. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen.
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Bijkomende informatie

Over deze categorie...

Zit jouw afvalcontainer ook vol met plastic flessen? Dan is de tijd aangebroken voor te investeren in een waterkoeler. Zo hoeft je personeel niet zijn eigen flessen mee te brengen en kunnen ze altijd een verfrissend glaasje water drinken. Een waterapparaat in uw cafetaria, keuken, hal, vergaderruimte of ontspanningszaal is goed voor uw bedrijf.

Water is goed voor elke mens. Wie genoeg water drinkt heeft een hoger concentratievermogen, is gezonder en beschikt over meer energie. Voedingsdeskundigen zijn het erover eens dat voldoende water drinken de werkprestaties verbetert. Gun je personeel dus een waterpauze, en laat ze daarna vlot en duchtig terug naar hun werk keren.

Als je kiest voor een waterkoeler die aangesloten is op de waterleiding kies je voor een zeer rendabele drinkoplossing. Water op het net is tot 10.000 keer goedkoper dan flessenwater. Kies je voor een waterkoeler met fles maak je ook een goede keuze. Aangezien het water in herbruikbare flessen geleverd wordt is de prijs ook hier relatief laag.

De keuze voor een installatie die je verfrissend water levert is een groene keuze. Water komt recht uit de natuur en dus vraagt het geen energie om er frisdrank, cola of een andere drank van te maken. Je bespaart er mee, en je helpt de natuur een stapje vooruit. Interesse? Vul onze vragenlijst in en ontvang verschillende offertes voor een watercooler. Op jouw gezondheid!

 

  • Zet de installatie op een centrale plaats en moedig het drinken van water aan. Water is namelijk een pak gezonder dan om het even welke ander vorm van drank.
  • Bespaar geld door water te promoten. Als je werknemers meer water drinken in plaats van koffie zal dat je aardig wat geld besparen. Koffie kost namelijk een pak meer dan een halve liter water. Water is sowieso het goedkoopste drankje dat je in huis hebt.
  • Geef water aan je klanten. Of je nu een MKB'er bent of een waterkoeler wilt kopen voor een groot bedrijf, je klanten zullen een waterkoeler in de wachtruimte zeer fijn vinden. Met een glas water vliegt de tijd een pak sneller voorbij.