Watercooler: Offertes aanvragen

Gratis offertes vergelijken

25.000 projecten per maand

+1.000.000 gebruikers

Al 20 jaar dé offertevergelijk site van NL

Offertes vergelijken - eenvoudig & snel

Beschrijf je project

Plaats hier in één stap je project. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met vakspecialisten uit je regio.

Vergelijk offertes & beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Je vergelijkt rustig en je bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies en bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant maar ook 100% veilig!

1. Beschrijf het project

* 1. Welk type watercooler wenst u?
 
* 2. Hoeveel personen zullen de watercooler dagelijks gebruiken (incl. bezoekers)?
 
Beschrijving van uw project
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)
Foto's en bijlagen
Klik hier om foto's of bijlagen toe te voegen. Je zal zo sneller en meer reacties ontvangen.

2. Jouw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.

Wij hechten veel waarde aan je privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan je je gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Bijkomende informatie

Over deze categorie...

Zit jouw afvalcontainer ook vol met plastic flessen? Dan is de tijd aangebroken voor te investeren in een waterkoeler. Zo hoeft je personeel niet zijn eigen flessen mee te brengen en kunnen ze altijd een verfrissend glaasje water drinken. Een waterapparaat in uw cafetaria, keuken, hal, vergaderruimte of ontspanningszaal is goed voor uw bedrijf.

Water is goed voor elke mens. Wie genoeg water drinkt heeft een hoger concentratievermogen, is gezonder en beschikt over meer energie. Voedingsdeskundigen zijn het erover eens dat voldoende water drinken de werkprestaties verbetert. Gun je personeel dus een waterpauze, en laat ze daarna vlot en duchtig terug naar hun werk keren.

Als je kiest voor een waterkoeler die aangesloten is op de waterleiding kies je voor een zeer rendabele drinkoplossing. Water op het net is tot 10.000 keer goedkoper dan flessenwater. Kies je voor een waterkoeler met fles maak je ook een goede keuze. Aangezien het water in herbruikbare flessen geleverd wordt is de prijs ook hier relatief laag.

De keuze voor een installatie die je verfrissend water levert is een groene keuze. Water komt recht uit de natuur en dus vraagt het geen energie om er frisdrank, cola of een andere drank van te maken. Je bespaart er mee, en je helpt de natuur een stapje vooruit. Interesse? Vul onze vragenlijst in en ontvang verschillende offertes voor een watercooler. Op jouw gezondheid!

 

  • Zet de installatie op een centrale plaats en moedig het drinken van water aan. Water is namelijk een pak gezonder dan om het even welke ander vorm van drank.
  • Bespaar geld door water te promoten. Als je werknemers meer water drinken in plaats van koffie zal dat je aardig wat geld besparen. Koffie kost namelijk een pak meer dan een halve liter water. Water is sowieso het goedkoopste drankje dat je in huis hebt.
  • Geef water aan je klanten. Of je nu een MKB'er bent of een waterkoeler wilt kopen voor een groot bedrijf, je klanten zullen een waterkoeler in de wachtruimte zeer fijn vinden. Met een glas water vliegt de tijd een pak sneller voorbij.