Wat is Bobex?

Wat doet Bobex?

Bobex is soort datingsite: wij helpen vraag en aanbod elkaar te vinden. Iedereen kan via Bobex snel de gepaste leverancier of vakman vinden, van zonnepanelen tot isolatie, van tankkaarten tot betaalterminals. Zeg ons wat u zoekt en wij vinden de juiste partner voor u, wat u een hoop tijd en geld bespaart. Onze diensten zijn gratis en vrijblijvend voor de aanvragers, de aanbieders betalen ons in functie van het resultaat.

19 jaar kwaliteit

Bobex is een pionier, opgericht eind 1999 als eerste online offertevergelijk platform in Europa. In 2000 lanceerden we de eerste versie van de website in België. Sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend offerte platform in de Benelux en Zweden. Steeds weten wij ons op één vlak te onderscheiden: onze kwaliteit. Bij Bobex heeft u de garantie van een persoonlijk aanpak. Wij controleren elke stap van het proces en rusten niet voor wij vraag en aanbod met elkaar verzoend hebben.

Offertes aanvragen bij Bobex? Kinderspel!

Hoe gaat het nu precies in zijn werk? Eerst zoekt u de categorie op die voor u van belang is. Met ruim 150 categorieën is de kans groot dat wij u kunnen helpen. Vervolgens vult u het formulier zo volledig mogelijk in. Op basis van deze gegevens brengt onze kwaliteitsdienst u binnen de 48 uur in contact met de beste partners. Deze partners bezorgen u een op maat gemaakte offerte. U hoeft enkel nog de prijzen en diensten te vergelijken. Simpel, niet?

Groei mee met Bobex

Meer dan louter een virtuele marktplaats, is Bobex een echt prospectie instrument op het internet. Wij helpen immers honderden leveranciers om snel en eenvoudig nieuwe klanten te vinden. Hiervoor lanceren we online marketing campagnes om prospecten aan te trekken naar onze website. Vervolgens gaan we elke aanvraag van deze prospecten manueel kwalificeren om deze te laten overeenkomen met de competenties en de voorkeuren van elkeen van onze leveranciers. Op deze manier helpen we honderden bedrijven te groeien en hun omzet de verhogen. En misschien kunnen wij ook een boost geven aan uw business?

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Leg ons uit wat u zoekt.

Wij selecteren de beste leveranciers

Wij contacteren u, maken uw offerte-aanvraag nog duidelijker en kiezen voor u de beste leveranciers.

U vergelijkt en beslist

U krijgt de beste offertes en vergelijkt volledig vrijblijvend.

73

categorieën

682.719

tevreden gebruikers

6142

reële getuigenissen

19

jaar de pionier !