Een nieuwe terrasoverkapping of serre plaatsen?

Een veranda, pergola of orangerie bouw je niet elke dag. Het is een flinke investering waarbij je alles goed moet afwegen. Ga daarom niet met de eerste beste verandabouwer in zee. Door gratis en vrijbljivend offertes te vergelijken neem je een weloverwogen keuze en bespaar je tot 30 %

Meer lichtinval
Er heerst het hele jaar door een aangename temperatuur en je profiteert maximaal van de lichtinval.
Meerwaarde voor je woning
Een veranda of terrasoverkapping is een investering. Maar je krijgt zeker waar voor je geld. En al zeker als je je woning verkoopt of verhuurt.
Extra ruimte
Een veranda, pergola of orangerie biedt een extra leefruimte en is de ideale overgang tussen huis en tuin.

Een terrasoverkapping op maat
overkapping tuin

Een terrasoverkapping zorgt niet alleen voor meer ruimte, het geeft ook een luxueuze uitstraling aan je woning. Wanneer je op zoek gaat naar een mooie terrasoverkapping die bij jouw huis past, merk je al snel dat er enorm veel keuze is. Het aanbod is zo groot omdat je een terrasoverkapping bijna volledig kan afstemmen op jouw smaak en je huis. Bij sommige bedrijven kan je zelfs een eigen design laten maken in het materiaal naar keus. Vraag gratis offertes aan en vind de beste prijs voor je terrasoverkapping.

Wat kost een terrasoverkapping?
houten overkapping

De prijs van een terrasoverkapping hangt af van een aantal factoren. Je kan dus zelf best goed in de hand houden hoeveel jouw overkapping gaat kosten. Het materiaal, de grootte en of je al dan niet deuren, wanden of andere extra’s wilt, zullen een rol spelen in de prijsvorming.

Een klassieke terrasoverkapping uit PVC met een polycarbonaat dak kan je al vinden vanaf 850 euro. Wil je liever aluminium of een helder glazen dak? Dan za lje wat meer moeten betalen. Natuurlijk zal je ook een verschil merken als je extra schuifdeuren wilt, of als je aan de zijkanten ook een wand laat plaatsen. Zo kan de prijs voor een kwaliteitsvolle overkapping gauw oplopen naar de duizenden euro’s. Gemiddeld genomen ligt de prijs tussen de 1.000 en 6.000 euro.

Wil je weten hoeveel jouw overkapping zal kosten? Vraag vrijblijvend offertes aan zodat je de tarieven van verschillende specialisten kan vergelijken. Zo weet je zeker dat je de beste prijs vindt.

Beschrijf je project
1*. Wat zoek je?
2*. Wat voor materiaal wens je?
3. Beschrijving van je project
4. Het toevoegen van foto ' s of bijlagen (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Je gegevens
Door je aanvraag in te dienen, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
zend mijn aanvraag
VERTROUWELIJK | Je gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor je aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren je privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan je je gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid
Bedrijven voor Serre & Terrasoverkapping