Actieve leveranciers in Noord-Brabant

Van Eijk Vochtwering
100%
Ceresstraat 13
4811 CA Breda

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het permanent verhelpen van opstijgend vocht / optrekkend vocht doormiddel van gel-injecties. Onze gel is milieuvriendelijk, niet giftig en bezorgt u geen geurhinder. Wij streven er naar uw project in één dag te klaren om de ove … (Lees meer)

B. Saris Company
100%
Bosscheweg 17
5735 GR Aarle-Rixtel

Waarmee kunnen we u helpen?
Wij zijn een zelfstandig opererend bedrijf uit Brabant, al meer dan 20 jaar actief, onze focus licht op vochtbestrijding, schimmelverwijderingen, renovatie, coaten, afdichting, injectie van lekkages in kelder en gevels, lijm technieken.

Vochtexpert Nederland
94%
Runselstraat 1
5351NJ Berghem
murprotec
88%
Vijzelweg 18b
5145 NK Waalwijk

Murprotec lost al sinds 1954 vochtproblemen op. Met 40 vestigingen is 8 verschillende landen hebben we in de laatste 67 jaar zoveel mogelijk kennis opgedaan zodat we elke situatie kunnen beoordelen. Wij geven op al onze werkzaamheden verzekerde garantie op resultaat tot … (Lees meer)

Walldecsolutions
Noord Brabantlaan 265
5652 LD Eindhoven

Wij zijn praktijk mensen die praktische oplossingen vervaardigen voor onze klanten. Ons uitgangspunt is dat het financiële plaatje in overeenstemming dient te zijn met de geboden oplossing.Onze bedrijfscultuur valt te omschrijven als: open- / eerlijk- / betrouwbaar- / … (Lees meer)

Beschrijf je project
1*. Waar wilt u een vochtbehandeling?
2*. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
3*. Wanneer wenst u een vochtbehandeling?
4. Beschrijving van uw project
5. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Je Gegevens
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Je gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor je aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren je privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan je je gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid .
Zoeken naar Optrekkend vocht behandeling in Noord-Brabant?

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Optrekkend vocht behandeling die actief zijn in je regio.

Optrekkend vocht behandeling bedrijven in andere regio's