Een mobiele betaalterminal: duurder, maar ook handiger

Er zijn verschillende soorten betaalterminals: vaste, draagbare en mobiele. De mobiele is veruit de duurste, maar daar is ook een reden voor. Flexibiliteit is zijn grote troef. Het is de enige soort betaalterminal die u toestaat om ook op verplaatsing af te rekenen.

Wat is de kostprijs van een mobiele betaalterminal

 

Een mobiele betaalterminal is gemiddeld gezien duurder dan een vaste. Toch bestaan er ondertussen al goedkope opties vanaf 40 euro. Die modellen zijn minimalistisch en minder kwalitatief wat materiaal betreft. Let ook op: goedkope modellen rekenen vaak hoge transactiekosten aan. Overweeg daarom zeker een steviger model. Kopen kan al vanaf 400 euro, huren vanaf 20 euro per maand. Wie koopt, loopt de kans nog een extra maandelijks service-abonnement te moeten betalen. Lees dus zeker de kleine lettertjes.

Wat is het verschil met een vaste of draagbare terminal? Waarom zou u de extra kost betalen? Het zit ‘m al in de naam zelf: het toestel is mobiel. Dat wil zeggen dat u het overal mee naartoe kan nemen en het toestel niet op de toonbank hoeft te blijven staan. Dat is mogelijk dankzij zijn verbinding met een gsm- of wifi-netwerk.

Prijs mobiele betaalterminal

Prijs aankoop mobiele betaalterminal: tussen € 400 en € 1.000
Prijs huur mobiele betaalterminal: tussen € 20 en € 80 per maand

Hoe kies u uw mobiele betaalterminal: enkele voorbeelden

Voor wie zich afvraagt waarom het interessant is om een betaalterminal overal mee naartoe te kunnen nemen, hebben we enkele praktische voorbeelden:

  • Ann en Tim gaan uit eten op restaurant. Na het dessert vragen ze de rekening en of ze met de kaart kunnen betalen. De ober antwoordt: “Uiteraard, kom maar even met me mee.” Met een mobiele betaalterminal is het niet nodig om de klant van tafel te halen. Misschien zit de klant net in het midden van een belangrijk gesprek of staat er nog een warme kop koffie op hem te wachten? De klant zal appreciëren dat hij ook aan tafel met de kaart kan betalen
  • Sofie en Jan zitten op een terrasje van de zon te genieten, maar geen van beide heeft cash bij. Wanneer ze willen afrekenen, vraagt Sofie of ze ook met de kaart kan betalen. De ober knikt bevestigend, maar legt uit dat ze dan wel helemaal mee naar binnen moet. Eens Sofie binnen staat, laat de ober op zich wachten. Hij werd onderweg aangetikt door andere klanten die nog een drankje willen. Tien minuten later kan hij Sofie eindelijk van dienst zijn. Met een mobiele betaalterminal komt u zo’n situaties niet tegen. De klant is tenslotte koning!
  • Vincent is schoorsteenveger en moet vandaag langs 18 woningen. Een mobiele betaalterminal komt dan van pas om de betaling snel af te handelen. Zo moet hij geen weken wachten tot wanneer elke klant zijn factuur betaald heeft.
  • Een pizzabezorger komt pizza leveren, maar zijn klant heeft geen geld op zak noch thuis liggen. Opnieuw is een mobiele betaalterminal de oplossing.

4/12

Hoe werkt het?
1
Doe uw aanvraag via het formulier
2
Ontvang gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies* de beste vakman!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht iemand te kiezen.
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het nr. 1 offerte platform in de Benelux
Iedere maand vinden meer dan 25.000 mensen de juiste professional via Bobex
Al 21 jaar de pionier in de offertevergelijking
Ja, onze service voor het aanvragen van offertes is volledig gratis. Ook onze specialisten die de offertes opmaken doen dit gratis voor u.
Zodra u het formulier heeft ingevuld, bellen wij u op voor enkele bijkomende vragen. Zo kunnen we u matchen met de specialisten die het meest geschikt zijjn voor uw aanvraag. Vervolgens nemen deze specialisten contact met u op om een offerte op maat te kunnen opstellen. Dit is volledig gratis en vrijblijvend. Tenslotte kunt u vergelijken en de beste specialist kiezen.
Nee, de offertes zijn volledig vrijblijvend. U bent dus zeker niet verplicht om een specialist te kiezen.
Veel van onze specialisten werken enkel in bepaalde regio's. We hebben uw adres dus nodig om u te kunnen matchen met de juiste specialisten. Bovendien moeten de specialisten vaak ter plaatse komen om een offerte te kunnen opmaken, dus is het handig als ze meteen over uw adres beschikken. Uw telefoonnummer hebben we nodig om u snel te kunnen contacteren zodat we uw aanvraag kunnen vervolledigen en doorsturen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zijn enkel zichtbaar voor de specialisten met wie u gematcht wordt.
Wanneer het gaat om een renovatieproject komen onze specialisten bijna altijd ter plaatse. Dit is nodig om een correcte offerte op maat te kunnen opstellen, aangezien de prijs van een renovatieproject afhangt van een heleboel factoren.
Zodra wij u na uw w aanvraag ontvangen, bellen wij u op binnen de 48u. Op dat moment versturen wij uw aanvraag meteen naar de juiste specialisten die u ook binnen de 48u zullen contacteren voor een offerte.
Ja, al onze specialisten worden onderworpen aan een kwaliteitscontrole vooraleer ze kunnen toetreden tot ons netwerk. Onze gebruikers kunnen de specialisten bovendien een review geven. Deze kunt u raadplegen om een nog betere keuze te maken. U kunt achteraf zelf ook de specialisten beoordelen. Met negatieve feedback gaan we meteen aan de slag om steeds de beste kwaliteit te kunnen bieden.
Construction worker