Waterkoeler met fles: Offertes aanvragen

Gratis offertes vergelijken

25.000 projecten per maand

+1.000.000 gebruikers

Al 20 jaar dé offertevergelijk site van NL

Offertes vergelijken - eenvoudig & snel

Beschrijf je project

Plaats hier in één stap je project. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met vakspecialisten uit je regio.

Vergelijk offertes & beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Je vergelijkt rustig en je bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies en bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant maar ook 100% veilig!

1. Beschrijf het project

* 1. Welk type waterkoeler wenst u?
 
* 2. Hoeveel personen zullen de waterkoeler dagelijks gebruiken (incl. bezoekers)?
 
Beschrijving van uw project
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Jouw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.

Wij hechten veel waarde aan je privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan je je gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

Waterkoeler met fles

Beste bezoeker, de opgevraagde rubriek is momenteel niet beschikbaar. Onze excuses hiervoor. Maar u kan steeds offertes aanvragen in andere rubrieken, zoals bv. in deze hieronder:

 
 

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Bijkomende informatie

Over deze categorie...

Of het nu warm of koud is, veel werk is of weinig werk is, elke mens heeft een glaasje water nodig. Met een watercooler op kantoor geef je alle werknemers de mogelijkheid een beetje water te drinken. Een waterkoeler met fles is een goed idee voor een MKB of een grote onderneming. Je kan de installatie overal laten plaatsen. Je hebt enkel een stopcontact nodig. Je hebt geen wateraansluiting nodig.

Maar welke installatie ga je laten plaatsen? Moet de leverancier instaan voor het onderhoud van de machine? Zorg je zelf voor het brengen van nieuwe flessen? Maak de keuze niet te moeilijk en laat ons je helpen. Leg ons uit wat je nodig hebt en wij brengen je in contact met verschillende leveranciers. Zij sturen je offertes, jij vergelijkt ze rustig en kiest zelf op welke offerte je ingaat.

  • Maak je keuze, ga je voor design of prijs, voor een goede dienstverlening of doe je het liever zelf? Bepaal op voorhand wat je verwacht van de waterkoeler en van de leverancier.
  • Geef de waterkoeler een goede plaats. Zorg ervoor dat de waterkoeler op een plaats komt te staan waar hij goed bereikbaar is. Zorg dat je personeel en bezoekers weten dat er een waterkoeler is. Als hij op een zichtbare plaats staat zal dit geen probleem zijn.
  • Maak duidelijk dat water gezond is. Water heeft vele voordelen, wist je dat? Je personeel zal er van opkicken en het zal hun gezondheid verbeteren. Zorg dus vooral dat je personeel ook weet dat water gezond is voor hen. Zo zullen ze er automatisch meer van gaan drinken.