arrow

De voordelen van een waterkoeler met fles

  • Afkoeling op warme dagen
  • Gehydrateerde werknemers
  • Hogere concentratie

Ik wil offertes voor een waterkoeler met fles vergelijken

 
* 1. Welk type waterkoeler wenst u?
 
* 2. Hoeveel personen zullen de waterkoeler dagelijks gebruiken (incl. bezoekers)?
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Bobex verkoopt uw persoonlijke gegevens niet aan derden als u daarvoor geen toestemming hebt gegeven. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen.
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Bijkomende informatie

Over deze categorie...

Of het nu warm of koud is, veel werk is of weinig werk is, elke mens heeft een glaasje water nodig. Met een watercooler op kantoor geef je alle werknemers de mogelijkheid een beetje water te drinken. Een waterkoeler met fles is een goed idee voor een MKB of een grote onderneming. Je kan de installatie overal laten plaatsen. Je hebt enkel een stopcontact nodig. Je hebt geen wateraansluiting nodig.

Maar welke installatie ga je laten plaatsen? Moet de leverancier instaan voor het onderhoud van de machine? Zorg je zelf voor het brengen van nieuwe flessen? Maak de keuze niet te moeilijk en laat ons je helpen. Leg ons uit wat je nodig hebt en wij brengen je in contact met verschillende leveranciers. Zij sturen je offertes, jij vergelijkt ze rustig en kiest zelf op welke offerte je ingaat.

  • Maak je keuze, ga je voor design of prijs, voor een goede dienstverlening of doe je het liever zelf? Bepaal op voorhand wat je verwacht van de waterkoeler en van de leverancier.
  • Geef de waterkoeler een goede plaats. Zorg ervoor dat de waterkoeler op een plaats komt te staan waar hij goed bereikbaar is. Zorg dat je personeel en bezoekers weten dat er een waterkoeler is. Als hij op een zichtbare plaats staat zal dit geen probleem zijn.
  • Maak duidelijk dat water gezond is. Water heeft vele voordelen, wist je dat? Je personeel zal er van opkicken en het zal hun gezondheid verbeteren. Zorg dus vooral dat je personeel ook weet dat water gezond is voor hen. Zo zullen ze er automatisch meer van gaan drinken.