arrow

De voordelen van VoIP-telefonie

  • Bel goedkoper
  • Geen dure investeringen
  • Snel en makkelijk uitbreidbaar

Ik wil offertes voor VoIP-telefonie vergelijken

 
* 1. Hoeveel telefoontoestellen wenst u aan te sluiten op de VOIP/Cloud telefooncentrale?
 
* 2. Heeft u reeds een telefooncentrale?
 
3. Wanneer heeft u de telefooncentrale nodig?
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Bobex verkoopt uw persoonlijke gegevens niet aan derden als u daarvoor geen toestemming hebt gegeven. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen.
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Bijkomende informatie

Over deze categorie...

Waarom kiezen voor een VOIP telefooncentrale?

VOIP vind je vandaag in elk Nederlands bedrijf. Logisch, bellen via het web heeft zo zijn voordelen. Ook voor uw bedrijf, wij leggen je uit waarom:

Bespaar fors op uw vaste telefoonkosten met VOIP

Doordat u via uw internet aansluiting belt betaalt u geen telefoontikken meer. Dat scheelt op jaarbasis honderden euro’s. De eenmalige investering in een VOIP telefooncentrale heeft u dus binnen korte tijd terugverdiend!

VOIP telefonie heeft een perfecte telefoonkwaliteit.

Aan de kwaliteit van de verbinding hoeft u niet te twijfelen. VOIP of IP Telefonie is een betrouwbare communicatievorm. De telefoonverbinding is kraakhelder. het zal geen probleem opleveren om je gesprekspartner te verstaan.

Met VOIP minder telefoonkabels.

Bespaar op telefoonbekabeling. Bij internettelefonie heeft u minder bekabeling nodig. U kunt effectief besparen op uw telefoonkabels wanneer u overschakelt op een VOIP telefooncentrale De computer is op dezelfde poort aangesloten als de VOIP telefoontoestellen.

Met VOIP kunt u overal bellen

VOBB of VOIP telefonie kan overal. Als u met uw bedrijf verhuist of personeel dat vanuit huis werkt kan eenvoudig via het VOIP account bellen. Geen gedoe met overzetten van telefoonnummers en telefoon aansluitingen. Met internettelefonie is dit geen probleem. Je telefoonnummer is gekoppeld aan een VOIP account en niet aan het telefoontoestel. Het is dus echt maar een kwestie van seconden om een bureau te verhuizen.

Met een VOIP telefooncentrale is uw bedrijf beter bereikbaar

Met een VOIP telefooncentrale heeft u een communicatiemiddel in handen waarop u kunt vertrouwen. Een gewone telefoonaansluiting laat het wel eens afweten waneer er een kabel kapot gaat. Bij VOIP Telefonie gebeurt zoiets niet.

Kies als bedrijf ook voor een moderne VOIP bedrijfstelefooncentrale !
Wilt u een nieuwe VOIP Telefooncentrale, een bestaande bedrijfstelefooncentrale vervangen of uw telefooncentrale uitbreiden? Wij helpen u graag verder. Vul onze korte vragenlijst in en ontvang vrijblijvend tot drie prijsopgaven voor VOIP telefonie. Vergelijk de offertes op uw gemak en kies welke VOIP leverancier u het beste kan helpen!

Lexicon VoIP

  • VoIP: Bij VoIP of languit voice over Internet Protocol wordt het IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. De term wordt vaak verkeerd gebruikt. Vaak wordt VoIP gebruikt om naar de eigenlijk overdracht van het geluid te wijzen in plaats van het protocol ervan.
  • VoDSL: Wanneer een virtueel circuit over een ADSL-lijn geconfigureerd wordt zonder gebruik te maken van het internet protocol TCP/IP.
  • TCP/IP: Deze term slaat op de verzamelnaam voor de reeks netwerkprotocollen die voor een grote meerderheid van de netwerkcommunicatie tussen computers instaat. Het bekenste voorbeeld van TCP/IP is het internet.
  • ADSL: ADSL of Asymmetric digital subscriber line is een standaard voor een snellere datacommunicatie over een telefoonlijn van koperdraad. ADSL-technologie wordt ook wel breedbandtechnologie genoemd, omdat de doorvoersnelheid voor gegevens bij de ADSL-technologie hoger ligt dan met een modem.
  • PSTN: PSTN of Public Switched Telephone Network wordt wereldwijd gebruikt. Tegenwoordig is dit netwerk volledig digitaal en ook voor mobiele telefoontoestellen geschikt. 
  • ISDN: ISDN of Integrated Services Digital Network is de opvolger van POTS. Er kunnen meer gegevens worden getransporteerddan doorgaans met POTS (Plain Old Telephony Ststem) soms ook wel foutief PSTN genoemd.