Auto & navigatie

  • Laagste brandstofprijzen
  • Een overzicht van uw vloot
  • Steeds een recent model

Ik zoek...

Gratis offertes binnen 48u
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij selecteren de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Transport & vlootbeheer

Recente aanvragen

SectorProjectnaamBeschrijving
TankkaartTankkaarten voor een aannemingsbedrijfWe hebben vroeger tankkaarten via BP gehad, daarmee zijn we gestopt. Nu hadden we graag offertes ontvangen van een andere leverancier. Graag offertes voor 4 tankpassen.
TankkaartTankpas voor een praktijkIk heb momenteel een tankpas. Ik ben aan het overwegen om over te stappen naar een andere. Ik tank voornamelijk in België. Graag had ik offertes voor 1 tankpas BeNeLux. Ik rijd ongeveer 60.000KM per jaar.
TankkaartTankkaart voor een bedrijf in HarkemaGraag ontvang ik offertes van een 1 tankpas. Ik rijd maar 15000KM op jaarbasis, dus weet ik niet of een tankkaart te interessant gaat maken voor me.
TankkaartTankkaart voor een koeriersdienstIk wil graag offertes ontvangen van tankpassen. Het zal gaan om 2à3 tankpassen. 1 nationale en 1à2 Europese kaarten. Er wordt getankt in Nederland, Duitsland, België.
TankkaartTankkaart voor een bedrijf in HoornGraag ontvang ik een vrijblijvend offerte van 1 tankpas. Ik ben een Nederlands bedrijf en heb ook Europese klanten. Dus zou een Europese multitankpas interessant voor me zijn.
TankkaartTankkaart voor een bedrijf in EdeHet betreft een aanvraag voor 1 tankpas alleen voor zakelijk gebruik.

Meer voorbeelden