arrow

De voordelen van een IPBX-telefooncentrale

  • Integreer uw communicatiemiddelen
  • Altijd bereikbaar
  • Professionele uitstraling

Ik wil offertes voor een IPBX-telefooncentrale vergelijken

 
* 1. Hoeveel telefoontoestellen wenst u aan te sluiten op de centrale?
 
* 2. Heeft u reeds een bestaande telefooncentrale?
 
3. Wanneer wenst u dat deze dienstverlening opstart?
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Bobex verkoopt uw persoonlijke gegevens niet aan derden als u daarvoor geen toestemming hebt gegeven. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen.
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Bijkomende informatie

Over deze categorie...

Bent je op zoek hoe je bedrijf het goedkoopst en het efficiënst belt? Dan is een digitale oplossing misschien wel iets voor jou. Telefonie via het internet heeft veel voordelen. Je kan al snel 30% voor nationale oproepen besparen en zelfs tot 60% voor internationale oproepen. In bedrijfstechnologie is VOIP de nieuwe standaard.

 

Offerteaanvraag voor telefooncentrale IPBX

Ben je op zoek naar een telefooncentale IPBX? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij helpen je om snel offertes te ontvangen van verschillende aanbieders in telefooncentrales IPBX. Wil je een nieuwe installatie plaatsen, een bestaande telefooncentrake uitbreiden of een verouderde installatie vervangen? Wij kunnen je verder helpen.

Geef mee naar waar je op zoek bent en wij brengen je in contact met leverancies van internet-telefonie. Zij maken vervolgens een voorstel op maat. Je kunt deze voorstellen rustig vergelijken en achteraf kiezen met wie je wil verder gaan.

Wat zijn de voordelen van digitaal bellen?

  • Je verliest geen kwaliteit, wanneer je via het internet belt. Je kan rekenen op een heldere verbinding. VOIP of IP telefonie staat erom bekend prima kwaliteit te leveren.
  • VOIP of VOBB telefonie (Voice Over BroadBand) staat los van locatie. Een telefoonnummer is niet gekoppeld aan een toestel, maar aan een gebruikersnaam. Personeel kan zo gemakkelijk van thuis werken. Ze hoeven gewoon in te loggen thuis of een tijdelijke werkplek via internet en je kan onmiddelijk bellen met behoud van zijn nummer.
  • IP telefonie is betrouwbaarder dan een klassieke telefoonlijn. Met VOIP kan men namelijk via verschillende verbindingen werken. Mocht de verbinding van jouw wijkcentrale uitvallen kan je niet meer bellen op de klassieke manier. IP telefonie blijft wel werken.
  • Met internettelefonie zal je minder kabel nodig hebben. Computers worden op dezelfde lijn als het toestel aangesloten.