Telecom & Netwerken

Gratis offertes vergelijken

25.000 projecten per maand

+1.000.000 gebruikers

Al 20 jaar dé offertevergelijk site van NL

Soortgelijke aanvragen: Telecom & Netwerken

Recente aanvragen

SectorProjectnaamBeschrijving
TelefooncentraleTelefooncentrale te OosterbeekIk ben op zoek naar een offerte voor een telefooncentrale. Op dit moment hebben wij geen centrale, maar dit is niet praktisch. Het gaat om 14 medewerkers.
VOIP telefonieVoip telefonieWij maken nu gebruik van de centrale van Spijkers in Tilburg. Het zal gaan om 7 vaste toestellen en 1 mobiel toestel. We hebben verder 4 telefoonlijnen en een faxlijn. Wij willen graag een VoIP centrale.
TelefooncentraleTelefooncentrale voor ene garage te Den BurgIk maak nu gebruik van de xperiabox van KPN. Ik zou graag een 2de lijn erbij willen voor al ik in gesprek ben etc. want dat heb ik momenteel niet. Pinlijn gaat al via internet, dus weet niet of er pakketen bestaan voor bij de telefooncentrale? Graag vrijblijvende offerte gewenst.
VOIP telefonieVoIPcentrale voor een bedrijf in Capelle aan den IjsselGraag wensen wij een offerte te ontvangen voor Voip telefonie. Ik heb op dit moment nog iets meer dan een week om de opzegging te doen van onze oude ISDN. Op dit moment willen wij 5 toestellen aansluiten. Onze huidige internet provider is: kpn maar er is glasvezel in het gebouw echter moeten wij die delen.
TelefooncentraleVoIP oplossing voor een kinderdagverblijfVoip centrale voor ons dagverblijf.. Momenteel heb ik 4 groepen en ongeveer 8 toestellen. Wij zouden ook graag met onze GSM willen bellen op de VoIP. op dit moment hebben we een Bel abonnement van de KPN. Geen fax alarm en betaalsystemen.
TelefooncentraleVoip voor een bakkerijGraag ontvang ik een vrijblijvend voorstel voor VoIP telefonie. Op dit moment gebruiken wij nog een ISDN centrale. Ik zou graag minimaal 4 toestellen willen aansluiten. Vervolgens gebruiken wij nog een Faxlijn en een pin automaat voor betalingen. Ons alarmsysteem loopt via een andere lijn via internet. De huidige provider is KPN voor Tel en internet. Ik ben geïnteresseerd in een voordeliger tarief voor voor beide producten.
TelefooncentraleUpgrade van onze telefooncentrale naar VoIPGraag wensen wij een offerte te ontvangen voor Upgraden van onze telefonie. Onze huidige telefooncentrale heeft 40 toestellen,die via een analoge isdn verbinding lopen. Onze Alcatel centrale zou na upgrade VoIP aan moeten kunnen. We hebben 4 lijnen uit bellen en verder geen bijzonderheden.
TelefooncentraleTelefooncentrale voor een VerkeersschoolIk heb twee lijnen en zou graag een VoIP centrale willen. Wij zijn een rijschool met 2- 010 nummers en deze worden nu doorgeschakeld naar mijn 06. Als ik niet oppak gaat deze naar mijn college enz. In totaal zijn er 4 personen die telefonisch bereikbaar moeten of kunnen zijn.
TelefooncentraleTelefooncentrale voor een school in DrontenWe hebben nu een ISDN centrale, graag offertes vergelijken in VOIP. De vraag is of dit voordeliger en beter zou zijn dan ons huidig telefooncentrale. We gebruiken nu 2 lijnen voor telefoon en 1 voor alarm. Offerte voor 3 toestellen in VOIP telefonie.
VOIP telefonieVoIP voor een bedrijf in AmsterdamVoip voor ons bedrijf. Op dit moment bel ik nog met de Kpn via Isdn. Wj gebruiken ook nog een faxlijn en ik zou graag 5 toestellen willen. Ook zou ik willen weten wat mijn besparing kan zijn via VoIP.
VOIP telefonieVoIP voor een bedrijf in KatwijkBinnen een paar maanden willen wij overschakelen op VoIP telefonie (2015). Aantal toestellen:4 vaste en 3 portables. Op dit moment hebben wij nog geen pin betaalautomaat maar die moet er wel komen. Ook hebben wij een separate Alarmlijn voor ons garagebedrijf. Graag een vrijblijvende offerte.
VOIP telefonieVoIP voor een bedrijf in AmsterdamEr ligt al een netwerk met separate aansluitingen voor VOIP toestellen. Het betreft een hoofdtoestel, 3 mobiele en 11 gewone toestellen. Graag vrijblijvende offertes van VOIP telefonie.
TelefooncentraleTelefooncentrale voor een bedrijf in ZeewoldeWe hebben een oude telefooncentrale die aan vervanging toe is. Nu staan er 12 toestellen, denk dat het 14 zal worden uiteindelijk. fax en alarmlijn zijn aanwezig, maar staan aangesloten op ander nummer. Ik zie graag de offertes tegemoet.
TelefooncentraleTelefooncentrale voor een bedrijf in KerkdrielWe hebben een telefooncentrale, ben benieuwd of we via een ander goedkoper af zijn. We staan niet onder contract maar hebben een maand opzeg bij KPN. Het gaat om 9 vaste, 2 mobiele toestellen en 2 op afstand. Alarmlijn is ook aanwezig. Graag vrijblijvende offertes van VOIP telefonie.
TelefooncentraleTelefooncentrale voor een bedrijf in AmsterdamGraag vrijblijvende voorstel van VOIP telefooncentrale. Voor 6 toestellen waaronder mobiele en vaste. Pin en alarmlijn aanwezig. Huidige internetprovider is KPN.
TelefooncentraleTelefooncentrale voor een zaak in NijmegenGraag vrijblijvende offertes van een telefooncentrale. Ik wil graag 2 vaste toestellen aansluiten. De 2 mobiele toestellen zijn al in ons bezit maar moeten dan gewoon aangesloten worden. Nu wordt de telefoon doorgeschakeld naar mijn mobiel, ik zou dan ook vanaf een ander tijdstip deze willen doorschakelen naar mobiel van echtgenote.
TelefooncentraleTelefooncentrale voor een bedrijf in HarderwijkIk ben op zoek naar een telefooncentrale die kan doorschakelen. Met optiemenu van kies 1 verkoop en kies 2 werkplaats. Op de verkoop 1 vaste telefoontoestel. Werkplaats 1 vaste toestel en 2 draagbare.
TelefooncentraleTelefooncentrale voor een bedrijf in SchoonrewoerdOude Siemens Hicom Systeem is na 13 jaar aan vervanging toe. Nu hebben we 4 lijnen via de kpn ISDN en 1 faxlijn Intern doorschakelen naar ander toestel verkort kiezen naar mobiele nummers chauffeurs Ongeveer 15 telefoons aangesloten op de centrale Het is een buitengebied met alleen ADSL als internet aanbieder en niet zo snel internet. Graag vrijblijvende offertes van een telefooncentrale.
TelefooncentraleTelefooncentrale voor een bedrijf in WarmondGraag vrijblijvende offertes van VOIP telefonie. Onze telefooncentrale is kapot. We kunnen niet meer naar buiten bellen. Graag offerte voor 12 toestellen.
TelefooncentraleTelefooncentrale voor een bedrijf in ValkenswaardGraag wil ik een telefooncentrale voor onze onderneming. Wij hebben 3 vestigingen en ik zou willen dat er met 1 nummer vanuit alle locaties gebeld kan worden, er meerdere lijnen tegelijk kunnen binnenkomen en dat we eenvoudig naar de verschillende vestigingen kunnen doorschakelen. Graag 3 toestellen voor Budel, 2 voor Valkenswaard en 1 voor Veldhoven. Graag hiervoor advies.

Meer voorbeelden