Schoonmaak & milieu

  • Beste kwaliteit
  • Goede indruk bij uw klanten
  • Betere hygiëne

Voordelen van schoonmaakdiensten

Gratis offertes binnen 48u
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij selecteren de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Schoonmaak

Recente aanvragen

SectorProjectnaamBeschrijving
SchoonmaakbedrijvenSchoonmaakbedrijf voor een chocolaterieGraag contact met een schoonmaakbedrijf. We hebben vroeger met een schoonmaakbedrijf gewerkt, deze was niet meer nodig en hebben we alles zelf gedaan. Nu zitten we in een drukke periode dat we dit niet meer zelf kunnen doen. We zijn op zoek naar iemand die vrijdag 4 uurtjes de productieruimte (200m²), kantoor (10m²) en 2 wc's komt poetsen.
SchoonmaakbedrijvenSchoonmaakbedrijf voor een zaak in Egmond aan ZeeIk ben op zoek naar een schoonmaakbedrijf, die verschillende appartement komt schoonmaken. Het liefst een werknemer op een zaterdag, nu doen we dit allemaal zelf. Per appartement zou er een oppervlakte zijn van 80m² ongeveer. Graag vrijblijvende offertes.
SchoonmaakbedrijvenSchoonmaakbedrijf voor een autobedrijfGraag contact met een schoonmaakbedrijf. Het is voor ons autobedrijf, het gaat om de werkplaats en de kantoorruimte. Nu doen we het allemaal zelf, maar met de werkdrukte wordt het steeds moeilijker. Het is een oppervlakte van een goede 200m². Het liefst zoeken we iemand voor 1 keer per week, na 17uur of weekenden want auto's moeten dan verplaatst worden vooraleer er schoongemaakt kan worden.
SchoonmaakbedrijvenSchoonmaakbedrijf voor een kantoor in UtrechtGraag ontvang ik offertes van een schoonmaakbedrijf. We werken al met een schoonmaakbedrijf, alleen niet tevreden erover. Het zal gaan om een wekelijkse schoonmaak van een kantoor 140m².
SchoonmaakbedrijvenSchoonmaakbedrijf voor een bedrijf in BornGraag offertes van een schoonmaakbedrijf. Gaat om een kantoor van 400m². Daarin een laboruimte, wc's etc. We hebben net een schoonmaakbedrijf de deur gewezen en zijn dus op zoek naar een goede schoonmaakbedrijf. Graag voor 1à2 keer per week.
SchoonmaakbedrijvenSchoonmaakbedrijf voor een kantoor in Den BoschWe hebben een klein kantoortje dat af en toe door ons zelf schoongemaakt word. Nu ben ik benieuwd als ik een schoonmaakbedrijf inhuur voor 2uurtjes in de week voor het kantoortje. Afstoffen, stofzuigen etc. Het is een kantoortje van 50m². Graag vrijblijvende offertes van een schoonmaakbedrijf.
SchoonmaakbedrijvenSchoonmaakbedrijf voor een woning in ZoetermeerIk heb een zaak, maar ben op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor mijn woning. Het zal gaan om een wekelijkse schoonmaak van 5 slaapkamers, woonkamer en 2 badkamers. Het huis is 180m² groot. Graag ontvang ik vrijblijvende offertes van schoonmaakbedrijven.
SchoonmaakbedrijvenSchoonmaakbedrijf voor een tandartspraktijkIk ben op zoek naar een schoonmaakbedrijf die vaste mensen in dienst heeft. Wat wil ik daarmee zeggen. We hebben een schoonmaakbedrijf gehad die telkens een andere werknemer stuurde. We zijn een tandartspraktijk met veel patiëntengegevens etc. Ik moet met een gerust hart de deur achter mij dicht kunnen doen. Ik wens dagelijks een schoonmaker/schoonmaakster om alles steriel te maken. Het gaat om 3 behandelkamers, techniekruimten (groot en klein). Toiletgroep, röntgenfotoruimte etc. Bedoeling is dat alles netjes is voordat de tandartspraktijk gaat beginnen (8.30uur). Bijvoorbeeld 6:30uur beginnen en 8:30uur eindigen. Ik zie de offertes graag tegemoet.
SchoonmaakbedrijvenSchoonmaakbedrijf voor een bedrijf te Alphen aan den RijnIk ben op zoek naar een schoonmaakbedrijf. Het gaat om een kantoortje van 100m² dat gelegen staat in mijn woning. Oppervlakte is 100m². Gehele schoonmaak zal 1 keer per week moeten gebeuren. Graag offerte.
OngediertebestrijdingOngediertebestrijding tegen muizen en ratten in DelftBinnenkort te betrekken horecapand (begane grond) en daar boven 2 woonlagen aan de gracht in Delft. Zag er muizen lopen in het horecagedeelte, welke momenteel al geruime tijd leeg staat. Bestrijding starten na korte verbouwing medio oktober
OngediertebestrijdingOngediertebestrijding voor een woning in RhoonGraag contact voor een acuut probleem. We hebben houtworm dat zo snel mogelijk bestreden moet worden.
SchoonmaakbedrijvenSchoonmaakbedrijf voor een garage in HellevoetsluisGraag ontvang ik vrijblijvende offertes van een schoonmaakbedrijf. Het gaat om een autogarage waar het receptiegedeelte, kantine en wasruimte 2 maal per week goed schoongemaakt moet worden. Totale oppervlakte zal ongeveer een goede 200m² zijn.
SchoonmaakdienstenSchoonmaakdiensten voor een Sportcentrum.Graag een voorstel voor schoonmaak van ons centrum. Dagelijkse schoonmaak algemeen,en de vloeren. Bedrijfsoppervlakte Tussen 200 en 500m².
SchoonmaakbedrijvenSchoonmaak offerte voor een bedrijf in PernisGraag zou ik een voorstel willen voor schoonmaak. Wij exploiteren een hotel cafe en wij hebben ook woningen die in aanmerking komen voor bv eindschoonmaak. Ik zou graag tarieven willen weten en of ik per uur of per werknemer uw diensten kan afnemen. De werkzaamheden betreffen ook de horecagelegenheid en zou graag een bedrijf uit onze regio willen hebben.
OngediertebestrijdingOngediertebestrijding in Oost-SouburgWij hebben een hond en een kat die beiden elk kwartaal gedruppeld worden en in bad gaan. In juni zijn ze gedruppeld, maar toen we begin juli na 2weken vakantie thuis kwamen, bleek ons huis vol vlooien te zitten. Ik heb alles bespoten met anti-vlooienspray en de hond en kat gewassen met vlooienshampoo en ze gedruppeld. Vervolgens spuit ik elke dag anti-vlooienspray, maar nog hebben we last van vlooien. Graag willen we dat er zo snel mogelijk contact wordt opgenomen om het probleem op te lossen.
OngediertebestrijdingOngediertebestrijding cafetaria in GroningenWij zijn opzoek naar een ongediertebestrijding voor ons acuut probleem met mot vliegen. We hebben er al een tijdje last van en zouden graag willen dat we zo snel mogelijk worden gecontacteerd zodat het probleem opgelost kan worden. Alvast bedankt voor uw offerte.
OngediertebestrijdingOngediertebestrijding voor een woning in HeerhugowaardSinds 3 dagen mieren in mijn appartement. Ik woon op de begane grond. Allerlei middeltjes al geprobeerd ze lopen er dwars door heen. Ik heb ook 2 binnen katten. Ik wil hier wel zo snel mogelijk vanaf. Ik denk dat ze een nest in mijn huis hebben gemaakt. Want de route van buiten af heb ik al afgesloten. Graag snelle reactie.
SchoonmaakdienstenSchoonmaakbedrijf voor een bedrijf GoudaGraag wil ik een schoonmaakbedrijf inhuren voor de ramen en vloeren. Graag start van schoonmaak begin september. We maken nog geen gebruik van deze dienst. We hadden dit graag maandelijks gewenst. Bedankt voor het contact!
OngediertebestrijdingOngediertebestrijding in RotterdamGraag willen wij zosnel mogelijk af van de ongedierte bij ons op de zaak.
OngediertebestrijdingOngediertebestrijding tegen muizen en rattenOp de zolder van een 2 onder 1 kap woning bevind zich een muis (muizen). Graag hulp met de bestrijding.

Meer voorbeelden