Voordelen van marketing & prospectie

  • Extra potentiële klanten
  • Op maat van uw budget
  • Nieuwe doelgroepen
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij selecteren de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Marketing & Communicatie

Recente aanvragen

SectorProjectnaamBeschrijving
Teleprospectie & afspraakplanningTeleprospectie en afspraakplanning voor een bedrijf in EdeWij doen een mailing en via onze website krijgen wij adressen van geïnteresseerde klanten binnen. Nu mailen wij onze nieuwsbrief en bellen deze zelf na, echter is dit tijdrovend en zouden wij dit graag uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf. Deze zouden dan ook afspraken kunnen plannen. Onze doelgroep is voornamelijk B2B,en we richten ons ook op sportverenigingen en verzorgings-tehuizen. Graag een voorstel hiervoor.
Teleprospectie & afspraakplanningTeleprospectie voor een bedrijf in AmsterdamTelesales voor B2B. Wij hebben een Taxibedrijf en zoeken een telesales-bureau voor het benaderen van bedrijven zodat zij via een App van onze diensten gebruik kunnen maken. Doelgroep: B2B alle bedrijven die voor hun klanten en of medewerkers gebruik maken van Taxi diensten (vliegveld bv)
Teleprospectie & afspraakplanningTeleprospectie en afspraakplanning in Ten BoerGraag en voorstel voor teleprospectie en afspraakplanning. Doelgroep:B2B. Ik heb zelf een database met 600-1000 adressen . Deze moeten benaderd worden en daar moeten dan afspraken uit komen. Op dit moment werk ik al met een bedrijf en er worden afspraken gemaakt en de gegevens worden in mijn Back office geplaatst.
Teleprospectie & afspraakplanningTeleprospectie voor een bedrijf in HeerlenOns bedrijf wil zich meer richten op gemeentes en de overheid in NL. Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in de advocatuur op alle rechtsgebieden. Daarom kijken wij naar de mogelijkheid om voor ons afspraken met deze doelgroep te maken. Wij kunnen eventueel zelf een database aanleveren met potentiële bedrijven. Graag ontvang ik een vrijblijvend voorstel.
Teleprospectie & afspraakplanningTeleprospectie voor een bedrijf in DelftGraag zou ik een voorstel willen voor afspraakplanning voor de B2B markt. Mijn hoofdactiviteiten zijn beveiliging van objecten. Ik ben niet in bezit van een juiste database. Doelgroep bedrijven die objecten hebben die beveiligd moeten worden continu of tijdelijk.
Teleprospectie & afspraakplanningAfspraakplanning voor een bedrijf in AmersfoortGraag offertes van een callcenter voor afspraakplanning. Mkb's van provincie Utrecht en stukje Gelderland contacteren voor een afspraak.
Teleprospectie & afspraakplanningLeadgeneration voor een bedrijf in Den HelderIk ben op zoek naar leads voor bedrijfsfitness regio Noord-Holland. Voornamelijk kantoren (zittend beroep). Graag vrijblijvende offertes van een callcenter die me aan leads kan helpen.
Teleprospectie & afspraakplanningLead generation voor een bedrijf in TielGraag ontvang ik vrijblijvende offertes van een callcenter. Ik wil graag bestanden van bedrijven over heel Nederland in de zorgsector. Ik wens mijn product aan te bieden aan deze bedrijven.
Teleprospectie & afspraakplanningCallcenter gezocht voor een bedrijf in StolwijkIk ben op zoek naar een callcenter die afspraken voor me inplant. Om te beginnen zal dit per provincie gebeuren. Ik zou graag 2 afspraken per dag ingepland krijgen. Doelgroep zit in de vastgoedbranche zoals makelaars en projectontwikkelaars. Eventueel heb ik ook interesse in leads, om ook zelf afspraken te kunnen maken. Graag vrijblijvende offertes over de mogelijke opties.
Teleprospectie & afspraakplanningLeadgeneration voor een bedrijf in GroningenIk ben werkzaam in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Ben op zoek naar potentiële klanten. Zowel particulieren als bedrijven. Bij bedrijven voornamelijk hotels, brandweerkazernes etc. Graag ontvang ik vrijblijvende offertes voor verschillende mogelijkheden.
Teleprospectie & afspraakplanningLeadgeneration voor een fitnessclubWe hebben een fitnessclub in de Betuwe en in Den Bosch. Ik zou graag een callcenter willen inhuren om te kijken naar mogelijkheden nieuwe klanten aan te trekken. Hetzij eventueel proefmaand voorstellen of iets in die richting. Ik hoop dat er wat ideeën kunnen uitkomen van de callcenter zelf. Graag offerte.
Telemarketing & inbound callcenterCallcenter inbound voor een startend bedrijf in CastricumMijn dochter is een zaak begonnen en is op zoek naar een callcenter. De bedoeling is om inkomende gesprekken te ontvangen van klanten over heel Nederland. Aan de hand van de oproep wordt gelijk een schoonheidsproduct aangeboden en stukje enquette gehouden. Contact zal direct met mij gebeuren, ik ga dit bekostigen. Graag ontvang ik offertes.
Teleprospectie & afspraakplanningAfspraakplanning voor een bedrijf in MierloIk zou graag een externe callcenter willen inhuren voor het maken van afspraken. Bedoeling is dat deze naar softwareontwikkelbedrijven bellen om een afspraak in te plannen. We spreken dan over de provincies : Noord-Brabant, Limburg, Utrecht, Zuid-Holland en Gelderland. Graag contact in korte termijn.

Meer voorbeelden