arrow

Voordelen van Loonadministratie

  • Correcte administratie
  • Minder administratieve last
  • Altijd correct volgens de wetgeving

Ik wil offertes voor Loonadministratie vergelijken

 
* 1. Hoeveel medewerkers, inclusief uzelf, telt uw bedrijf?
 
* 2. Hoe doet u vandaag uw loonadministratie?
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Bobex verkoopt uw persoonlijke gegevens niet aan derden als u daarvoor geen toestemming hebt gegeven. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen.
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Bijkomende informatie

Over deze categorie...

Hulp nodig bij uw loonadministratie?

Het is belangrijk om personeelzaken goed te regelen. Dit weet u vast als goede ondernemer. Toch onbreekt vaak de tijd en zorgt loonadministratie voor extra administratieve rompslomp. Richt u terug op het ondernemen en besteed uw loonadministratie uit aan een administratiekantoor. Vul hier uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende administratiekantoren.

Veel ondernemingen weten niet wanneer contracten verlopen, wat de status is van het aantal vakantiedagen of wanneer een functionerings- of beoordelingsgesprek moet plaatsvinden. Kwaliteit en continuïteit wijn de sleutel tot een goede loonadministratie. Voor veel ondernemers is loonadministratie tijdrovend. Het vergt heel wat nauwkeurigheid, want fouten kunnen vervelende gevolgen hebben voor de ondernemer en de medewerkers.

Uw medewerkers verwachten ook dat u uw administratie netjes op orde heeft. Dit houdt ook in dan alle loonstrookjes altijd kloppen.

Offerteaanvraag voor loonadministratie

Wilt u een klare kijk krijgen op uw personeelszaken? Besteed uw loonadministratie uit en richt u meer op de kerntaken van uw bedrijf. Wij helpen u om offertes te ontvangen van verschillende administratiekantoren.

Geef ons mee wat u zoekt en wij zorgen ervoor dat de beste administratiekantoren u een voorstel op maat doen. Vergelijk daarna rustig de voorstellen. Vervolgens beslist u met wie u eventueel verder wilt gaan. Deze offertedienst is vrijblijvend en gratis.

Wat is een loonadministratie?

Een goede loonadministratie bestaat uit verschillende fomulieren en berekeningen. Denk aan formulieren zoals loonstaat, loonstrook en jaaropgave. Deze fomulieren heeft u allemaal nodig om het loon en de verschuldigde bedragen te berekenen. Hierbij komt nog dat u verminderingsbeschikkingen, loonbelastingverklaringen en kaartjes of rekeningen voor een eventuele onkostenvergoeding nauwkeurig moet bijhouden. Eventuele andere beloningen zoals eindheffingen, afdrachtsverminderingen, enzovoort moeten geadministreerd zijn, enkel zo kan een eventueel overzicht klaar en duidelijk zijn. In principe moet de gehele loonadministratie ook zeven jaar bewaard worden.

Voordelen van loonadministratie:

  • U bespaart tijd
  • Werknemers hoeven zichzelf niet aan- en afmelden bij alle verplichte instanties
  • U bespaart personeelskosten op administratie
  • U heeft geen up-to-date kennis nodig van regelgeving omtrent personeelsadministratie
  • Minder kans op fouten en betere kwaliteit met gespecialiseerde administratiekantoren
  • Uw personeel kan rekenen op goede feedback van gespecialiseerde administratiekantoren bij vragen