Kantooruitrusting

Gratis offertes vergelijken

25.000 projecten per maand

+1.000.000 gebruikers

Al 20 jaar dé offertevergelijk site van NL

Ik wil mijn kantoor uitrusten met...

Soortgelijke aanvragen: Kantooruitrusting

Recente aanvragen

SectorProjectnaamBeschrijving
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijfGraag ontvangen wij huur en aankoop offertes voor een frankeermachine. Wij versturen per maand 25 brieven. Voornamelijk alleen normale post. Over het algemeen naar het buitenland.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijfGraag ontvangen wij zowel huur en aankoop offertes. Wij versturen per maand 20 postpakketjes en af en toe normale brieven. Zowel in Nederland als naar het buitenland.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijfWij zijn opzoek naar offertes voor een frankeer machine voor ons bedrijf. Ik wil graag offertes voor aankoop. We hebben nu een van FP Ruys, maar heeft het begeven en hebben daar al een nieuwe offerte ontvangen. We heb rond de 100 poststukken per week. Voornamelijk in Nederland en heel af en toe naar het buitenland.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf in SonGraag ontvang ik een voorstel voor een frankeermachine. Gebruik voor de dagelijkse post.
FrankeermachineFrankeermachine voor een AutobedrijfFrankeermachine voor ons autobedrijf. Aantal zendingen dagelijks gemiddeld 6. Ik weet niet of het interessant is voor ons gezien het aantal. Voornamelijk enveloppen.
FrankeermachineFrankeermachine voor een stichting in GoesGraag offertes van een frankeermachine. Volgens onze penningmeester verzenden we voldoende brieven om gebruik te maken van een frankeermachine. We hebben gemiddeld 100 zendingen per maand en 50 zendingen in mailings dat sporadisch gebeurt.
FrankeermachineFrankeermachine voor een advocatenkantoorVoor mijn kantoor zou ik graag een voorstel hebben voor een frankeermachine. Dagelijks verzenden van briefpost. In een week denk ik dat ik ongeveer 40 tal brieven verstuur.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf in AmsterdamFrankeermachine voor mijn bedrijf. Ik denk dat wij gemiddeld op 5 pakketjes/brieven per dag uitkomen. Is het in ons geval dan nog interessant voor een machine.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf in Nieuw VennepFrankeermachine voor mijn webshop. versturen van kleine pakketjes in brief formaat onder de 5 kg. Aantal zendingen op dit moment 6-7 dagelijks maar we zijn nog in opstartfase.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf in VenloFrankeermachine voor ons bedrijf. Verzenden dagelijks van briefpost. Aantal zendingen dagelijks:5-6 brieven. af en toe sturen wij een pakketje.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf in DrontenGraag ontvang ik een voorstel voor een frankeermachine. Aantal zendingen dagelijks:onder de 10. Meestal versturen van briefpost en lichte pakketjes.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf.Frankeermachine voor ons bedrijf. Wij werken met A3 A4 pakketten en verzenden nu met pakketzegels. Verder ook met gewone envelop post. Aantal zendingen varieert per dag. Graag een vrijblijvende offerte hiervoor.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf in ZoetermeerFrankeermachine voor onze Stichting. Gemiddeld versturen wij ongeveer 50 brieven per dag. De machine die we nu gebruiken is van Pitney en bowes.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf in EmmeloordGraag een voorstel voor een frankeermachine. Dagelijks verzenden van briefpost. Aantal zendingen dagelijks: 10-30. wij versturen briefpost en ook Bigbags.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf in RidderkerkWij hebben reeds een frankeermachine en zijn opzoek naar een vervanging. Binnenkort loopt ons contract af met Neopost. Aantal zendingen:minder dan 10 per dag
FrankeermachineFrankeermachine voor een webshop in AmsterdamIk heb een webshop en besteed 5à10 postzegels per dag aan postpakketjes en/of brieven. Nu ben ik aan het overwegen de overstap te zetten op een frankeermachine. Graag een offerte op huur of aankoop. Alvast bedankt!
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf in Ter AarFrankeermachine voor ons bedrijf. Verzendingen van enveloppen,formaat A4 en pakketjes. Eens in de twee weken versturen wij 200 kilo post. Dat zijn nieuwsbrieven.
FrankeermachineFrankeermachine voor een gezondheidscentrumWe verzenden ons post via PostNL, aar het servicepunt is verhuist naar Eindhoven. Dus bekijken we mogelijkheden van een frankeermachine. Per maand hebben we partijposten van 300à350 vensterenveloppen van 10 gram. Plus minder dan 10 losse poststukken per dag erbij. Graag vrijblijvende offerte voor een frankeermachine.
FrankeermachineFrankeermachine voor een autobedrijfIk koop rollen postzegels aan. Ik hou het niet echt bij hoeveel rollen er doorheen gaan per maand. Nu vraag ik me af of een frankeermachine wat voor me zal zijn. Graag vrijblijvende offerte alvast van het instapmodel.
FrankeermachineFrankeermachine voor een bedrijf in AlblasserdamGraag wil ik een voorstel voor een frankeermachine ontvangen. Iedere vrijdag gebruik is 20à25 postzegels voor de uitgaande brieven. Daarbij heb ik ook sporadisch, laten we zeggen 1à2 brieven per dag dat de deur uit gaan. Indien een frankeermachine geschikt voor me is, dan hoor ik dat graag!

Meer voorbeelden