Internet & Webdesign

Gratis offertes vergelijken

25.000 projecten per maand

+1.000.000 gebruikers

Al 20 jaar dé offertevergelijk site van NL

Soortgelijke aanvragen: Internet & Webdesign

Recente aanvragen

SectorProjectnaamBeschrijving
WebdesignWebsites ontwerpen voor een bedrijf in SittardGraag een voorstel voor het ontwerpen van een Website. Soort Website:informatief. Aantal pagina's :ongeveer 6. Domeinnaam heb ik al. informatie,foto,s,kontakt enz.
WebdesignRedesign van een bestaande WebsiteIk heb een site en ook een webshop met 2 verschillende adressen. Nu wil ik deze allebei upgraden en geschikt maken voor mobiele toepassingen. Dus een redesign en misschien de webshop integreren in de bestaande site; Graag uw advies en een vrijblijvend voorstel.
WebdesignRedesign van een bestaande WebsiteIk heb al meer dan 10 jaar dezelfde site. Dat werkte goed echter merk ik nu dat ik niet meer dezelfde resultaten heb in de zoekmachine. Mijn site is nog niet aangepast voor mobiel gebruik en dat zal ook een reden zijn. Voorstel voor een facelift en optimalisatie van mijn bestaande site.
WebdesignWebsites aanpassen of een nieuwe ontwerpenOfferte voor vernieuwen van onze website. Met een Cms en een koppeling naar onze bestaande webshop; Onze site is verouderd maar scoort nog aardig bij Google. Ook is hij niet geschikt voor mobiele apparaten. Graag een voorstel hiervoor.
WebdesignRedesign van mijn WebsiteGraag een offerte voor updaten van onze huidige website. De Webshop wil ik in eigen beheer. Een Cms systeem. Gewoon de site wat updaten geen structurele veranderingen maar vernieuwing van bestaande content.
WebdesignWebsite met webshop voor een boekhandelWij hebben ons assortiment op diverse site,s staan. Echter zou ik onze eigen site willen aanpassen met een webshop uitbreiding. Ook zal ik deze zelf willen onderhouden. Graag een vrijblijvende prijsopgave.
WebdesignWebdesign voor een zaak in DriebergenIk heb een website, jaren geleden gemaakt en niet helemaal up to date meer gezien de uitbreiding van mijn werkzaamheden. Linkedin kan ik aanpassen, mijn website helaas niet, tenminste ik zou niet weten hoe ik dit moet doen. Graag contact met een webdesigner.
WebdesignWebdesign voor een zaak in Alphen aan den RijnIk ben al 4 jaar bezig met zijn zaak, zo oud is mijn website nu. Ik zou deze graag meer van deze tijd laten maken. Gegevens kloppen ook niet meer, deze moeten aangepast worden. Ik had graag als optie zelf foto's en teksten kunnen toevoegen. Graag vrijblijvende offertes van webdesigners.
WebdesignWebdesign voor een zaak in NieuwegeinIk heb ooit deze website gemaakt in frontpage. Het is nu een verouderd systeem om dit alles te kunnen bijwerken. Graag had ik offertes van webdesigners ontvangen voor aanmaak nieuwe website. Maximaal wat ik ervoor wens uit te geven is €1500,- Goedkoper mag altijd uiteraard.
WebdesignWebdesign voor een stichtingGraag offertes van webdesign voor vernieuwing van bestaande website. Het moet mooier, moderner en makkelijk in te loggen.
WebdesignWebdesign voor een bedrijf in ZelhemOns website is 12 jaar oud. Als je die gaat bekijken dan zie je dat deze behoorlijk aan verandering toe is. Graag vrijblijvende offertes voor het moderniseren van de website.
WebdesignWebdesign voor een bedrijf in AkerslootIk heb al een lay-out voor mijn website. Deze moet alleen nog verder afgemaakt worden. Graag ontvang ik vrijblijvende offertes van webdesigners. Maximaal budget ligt rond de €500,-
WebdesignWebdesign voor een bedrijf in OverbergMijn huidige website is aan verandering toe. Ik kan het in principe zelf, maar eerlijk gezegd heb ik daar niet zo heel veel zin in. Ik laat het liever over aan een professioneel. Ik denk dat €500,- een redelijke prijs voor de aanpassing zal zijn. Graag vrijblijvende offertes van een webdesigner.
WebdesignWebdesign voor een klusjesbedrijfIk zou graag mijn huidige website willen moderniseren. Ook zou ik makkelijker vindbaar willen zijn. Graag ontvang ik vrijblijvende offertes voor budget van maximaal €500,-
WebdesignWebdesign voor een bedrijf in BoijlMijn man heeft de website opgestart voor mij. Nu heeft hij het nogal druk om mijn website aan te passen. Ik zou graag de mogelijkheid willen om eventueel zelf foto's te plaatsen en makkelijk vindbaar worden op het internet. Graag vrijblijvende offertes van webdesign.
WebdesignWebdesign voor een makelaarIk ben makelaar en zou graag mijn website willen aanpassen. Graag zou ik deze moderner willen en de fotopresentatie ben ik niet zo tevreden over. Graag vrijblijvende offertes maximaal budget zou ronde €500à€700,- zijn.
WebdesignWebdesign voor een praktijkGraag ontvang ik vrijblijvende offertes van webdesign. Huidige website is in orde, maar helaas heb ik zelf geen toegang om aanpassing te verrichten. Ik zou deze optie erbij wensen, maximaal budget €500,-
WebdesignWebdesign voor een autobedrijfGraag offertes van webdesign. Budget is moeilijk aan te geven, ligt er puur aan wat de webdesigner me aanbied. Ik denk aan maximaal €1500,- om mijn website optimaal te maken. Verder heb ik ook interesse in zoekmachine-optimalisatie om nog beter te scoren in Google
WebdesignWebdesign voor een bedrijf in BredaIk wil mijn website geheel vernieuwen. Deze is ooit voor een paar honderd euro gemaakt. Ik wil mijn website zodanig hebben dat ouders reserveringen kunnen doen en eventueel foto's downloaden. Graag vrijblijvende offertes.
WebdesignWebdesign voor een bedrijf in BenningbroekIn 2010 heeft mijn man de website opgebouwd, helaas overleden. Hij kwam niet verder dan de frontpage. Ik zou graag offertes van webdesigners willen om mijn website uit te breiden. Ik heb geen idee hoeveel dit kan kosten en ik zou graag willen dat de website hedendaags wordt.

Meer voorbeelden