arrow

De voordelen van incasso

  • U krijgt snel uw geld
  • Klantenrelaties blijven intact
  • No cure, no pay

Ik wil offertes voor incasso vergelijken

 
* 1. Hoeveel onbetaalde rekeningen heeft u?
 
* 2. Hoe lang staat de meerderheid van uw onbetaalde rekeningen al open?
 
* 3. Welk totaalbedrag staat er momenteel open?
 
* 4. Hoeveel incassodossiers heeft u gemiddeld per jaar?
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Bobex verkoopt uw persoonlijke gegevens niet aan derden als u daarvoor geen toestemming hebt gegeven. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen.
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Bijkomende informatie

Over deze categorie...

Om een goede band met klanten op te bouwen, geef je ze best een beetje krediet. Het grootste deel van de Nederlandse ondernemingen zijn gezond en zullen op het eind van de rit hun schulden wel betalen. Om het aantal late betalers te beperken kan je best een incassobureau inschakelen. Zo voorkom je dat ze rechtstreeks de winst van jouw bedrijf aantasten.

De economische problemen maken het aan bedrijven nochtans niet altijd gemakkelijk om facturen te betalen. Je wordt als ondernemer som geconfronteerd met wanbetalers. Ben je op  zoek naar een oplossing om jouw geld sneller te innen? Dan kan een incassobureau de oplossing zijn.
Openstaande facturen zijn een bedreiging voor de gezondheid van jouw bedrijf en vragen om opvolging. Steek je energie niet langer in de klanten die niet betalen. Richt je vanaf vandaag op het ondernemen en schakel een incassobureau in.

Uiteraard weet je dat respectvolle geldterugvondering niet echt evident is, maar wel belangrijk is voor elk bedrijf. Ben je ook bang om klanten te verliezen door een incassobureau in te schakelen? Weet dat deze incassobureaus veel ervaring hebben met het innen van onbetaalde facturen. Ze weten de klant steeds te overtuigen zonder de commerciële band met uw bedrijf te verbreken.

Vul vandaag nog een aanvraag in en wij helpen je met het vinden van de beste oplossing. Verschillende incassobureaus zullen je contacteren en doen je een voorstel op maat. Vergelijk zelf en kies het beste bureau.

Lexicon van incassobureau

  • No cure no pay: Dit is een betalingsprincipe Letterlijk betekent dit "geen oplossing geen betaling", dus enkel wanneer een dienstverlener de dienst tot een goed einde heeft gebracht wordt hij betaald. Aangezien de afnemer enkel betaalt voor het eindresultaat, loopt hij/zij dus geen risico.
  • Incasso: Bij incasso geeft men toestemming aan een bedrijf of vereniging om een keer of herhaaldelijk geld van de rekening af te schrijven.
  • Factoring: Dit is een soort van korte termijnfinanciering. Je kunt onmiddelijke betaling verkrijgen van facturen door jou opgesteld, mits de aftrek van de kosten van een factoringbureau. Je ontvangt eigenlijk geld van het bureau voor dat de klant zelfs het factoringbureau heeft betaald.