arrow

Waarom een gps tracking systeem gebruiken?

  • Slimmere planning
  • Minder brandstofkosten
  • Minder adminstratie, meer tijd

Ik wil offertes voor een gps tracking systeem vergelijken

 
* 1. Voor hoeveel voertuigen zoekt u een GPS tracking systeem?
 
* 2. Hoeveel medewerkers heeft u in dienst?
 
* 3. Waarom wenst u een GPS tracking systeem?
 
Bijkomende informatie
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Bobex verkoopt uw persoonlijke gegevens niet aan derden als u daarvoor geen toestemming hebt gegeven. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen.
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Echte getuigenissen van gebruikers

Zij vonden de beste offertes via Bobex...

Bijkomende informatie

Over deze categorie...

Steeds meer bedrijven die willen inspelen op de noden van hun klanten schakelen een GPS tracking systeem voor voertuigen in. Het systeem is heel eenvoudig. Op elk voertuig kan een zender geplaatst worden. Die zender geeft aan een satelliet door wat de positie van het voertuig is. Je kunt altijd weten waar jouw buitendienst, koeriers of verkopers zich bevinden. De positie van hun voertuig kan immers doorgestuurd worden naar jouw draagbare computer, smartphone, enzovoort. 

Het systeem kent tot nu toe veel voordelen. Elke dienst met alarmcentrale gebruikt tegenwoordig dezelfde technologie op zijn voertuigen. Wanneer er een dringende oproep binnenkomt, vraagt men steeds een snelle en efficiënte reactie. Met zulk systeem weet de centrale meteen welke interventiewagen er zich op dat moment het dichtst bij de feiten bevindt.

Ook een ritregistratie kan handig zijn. Zo kunnen werkuren perfect geregistreerd worden, zonder discussie.

Offerteaanvraag voor GPS tracking van voertuigen

Ben je op zoek naar een GPS tracking systeem voor voertuigen? Bij Bobex ben je zeker aan het juiste adres. Er is een legio aan mogelijkheden van systemen. Je kunt er onder andere voor kiezen om een bepaald gebied af te bakenen waar jouw personeel niet buiten mag, dit heet dan geo-fencing. Wil je een melding wanneer het alarm van een van jouw bedrijfvoertuigen afgaat? Of wordt je liever op de hoogte gehouden van het aantal gereden kilometers?

Geef ons zeker mee wat je zoekt en zo zorgen wij dat je in contact komt met de beste aanbieders van GPS tracking van voertuigen. Vergelijk rustig de voorstellen en beslis achteraf met wie je graag in zee gaat. Deze offertedienst is vrijblijvend en gratis.

Lexicon voor GPS tracking van voertuigen

  • Realtimetracking: Deze term houdt in dat je tot op de seconde iedereen in het oog kunt houden. Dit systeem is erg handig, omdat je kunt inspelen op actuele noden van klanten, enzovoort.
  • Veiligheidszone: Deze term houdt in dat je een veiligheidszone kunt instellen. Wanneer deze zone is ingesteld krijg je een melding mochten voertuigen buiten deze zone komen. Voorkom diefstal met dit systeem. Je kunt zelfs de motor van voertuigen van op afstand stilleggen en deze beveiliging uitschakelen wanneer u deze niet meer nodig zou hebben.