Telecom & terminals

  • Snel en gemakkelijk
  • Goedkoper bellen
  • Snelle geldtransacties

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij selecteren de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Hieronder een paar voorbeelden van offerteanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioOmschrijving
Telefooncentrale
Gelderland
Telefooncentrale te Oosterbeek
Ik ben op zoek naar een offerte voor een telefooncentrale. Op dit moment hebben wij geen centrale, maar dit is niet praktisch. Het gaat om 14 medewerkers.
VOIP telefonie
Noord-Brabant
Voip telefonie
Wij maken nu gebruik van de centrale van Spijkers in Tilburg. Het zal gaan om 7 vaste toestellen en 1 mobiel toestel. We hebben verder 4 telefoonlijnen en een faxlijn. Wij willen graag een VoIP centrale.
Telefooncentrale
Noord-Holland
Telefooncentrale voor ene garage te Den Burg
Ik maak nu gebruik van de xperiabox van KPN. Ik zou graag een 2de lijn erbij willen voor al ik in gesprek ben etc. want dat heb ik momenteel niet. Pinlijn gaat al via internet, dus weet niet of er pakketen bestaan voor bij de telefooncentrale? Graag vrijblijvende offerte gewenst.
VOIP telefonie
Zuid-Holland
VoIPcentrale voor een bedrijf in Capelle aan den Ijssel
Graag wensen wij een offerte te ontvangen voor Voip telefonie. Ik heb op dit moment nog iets meer dan een week om de opzegging te doen van onze oude ISDN. Op dit moment willen wij 5 toestellen aansluiten. Onze huidige internet provider is: kpn maar er is glasvezel in het gebouw echter moeten wij die delen.
Telefooncentrale
Zuid-Holland
VoIP oplossing voor een kinderdagverblijf
Voip centrale voor ons dagverblijf.. Momenteel heb ik 4 groepen en ongeveer 8 toestellen. Wij zouden ook graag met onze GSM willen bellen op de VoIP. op dit moment hebben we een Bel abonnement van de KPN. Geen fax alarm en betaalsystemen.