Personeel & welzijn

  • Minder administratieve last
  • Gezond en fit personeel
  • Tevreden werknemers

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij selecteren de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Hieronder een paar voorbeelden van offerteanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioOmschrijving
Payrolling
Gelderland
Payrolling te Apeldoorn
Wij zijn een bedrijf die opzoek is payrolling. Op dit moment hebben wij ZZP'ers in dienst, maar we zouden dit willen veranderen door 3 nieuwe medewerkers op payrolling te zetten.
Payrolling
Noord-Holland
Payrolling te Cruquius
Wij willen een offerte voor payrolling. Op dit moment hebben wij 12-15 werknemers in dienst, maar in de volgende maanden is het altijd wat drukker. Hierdoor wensen wij tijdelijke personeel aan te nemen. Het gaat om een transportbedrijf.
Payroll uitbesteden
Flevoland
Payroll voor een cateringsbedrijf
Wij zijn een cateraar, en door vele personeelswisseling willen wij graag kijken wat de mogelijkheden zijn voor payrolling voor ons nieuwe personeel.
Payrolling
Noord-Brabant
Payroll voor een bedrjf in de IT sector
Vrijblijvende offerte voor payroll. Wij zijn een klein bedrijf in de IT sector en soms hebben wij extra mensen nodig voor wekelijks 5-10 uur. Wij willen deze netjes belonen en dachten aan een Payroll formule, ik ben niet bekend met payroll maar het trekt mijn aandacht voor een dergelijke oplossing.
Payrolling
Zuid-Holland
Payroll voor een schildersbedrijf
Ik ben ZZPer en heb een schildersbedrijf. Ik ben aan het twijfelen om iemand aan te nemen. In de meeste gevallen huur ik andere ZZPers in om een handje te helpen bij opdrachten. Als het anders kan met een payroll bedrijf zou ik heel graag meer tekst en uitleg hierover willen hebben, alvast bedankt voor de moeite.