Voordelen van boekhouden & incasso:

  • Geen wanbetalers meer
  • Beter boekhouding
  • Beter ondernemen

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij selecteren de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Hieronder een paar voorbeelden van offerteanvragen in de gekozen categorie:

CategorieRegioOmschrijving
Incassobureau
Limburg
Incassobureau te Eygelshoven
Ik wil een offerte voor een incassobureau. Het gaat om 2 openstaande facturen. De persoon was meer dan 2 jaar spoorloos, maar we hebben ondertussen terug gevonden. Het bedrag staat al 2 jaar open. Het gaat om een bedrag van 8000 euro.
Incasso en schuldvordering
Gelderland
Incassobureau voor een bedrijf
Te incasseren bedrag is in totaal 2420 euro. Het gaat om twee facturen en 1 bedrijf dat onze facturen niet betaald heeft, namelijk uitgeverij Edu-actief te Meppel.
Incassobureau
Groningen
Incassobureau voor een bedrijf in Groningen
We werken nog niet met een incassobureau. Wel heb ik een 30tal bedrijven die enkele maanden, sommige enkele jaren hun facturen weigeren te betalen. Graag vrijblijvend contact over mogelijkheden innen openstaande facturen. Het zijn allemaal Nederlandse bedrijven, geschat zijn de openstaande facturen tussen de 15 en 20.000 euro.
Incassobureau
Noord-Brabant
Incassodiensten voor een bedrijf in Eindhoven
Incasso voor 1 factuur. Het gaat om een openstaande factuur met een bedrag tussen 10-50.000 euro. De vordering heb ik op een Stichting gevestigd in Eindhoven. Ik heb al een aangetekend schrijven gestuurd en de vordering is nu 3 maanden oud. Graag advies en voorstel voor een oplossing in deze.