Boekhouding & Incasso

Gratis offertes vergelijken

25.000 projecten per maand

+1.000.000 gebruikers

Al 20 jaar dé offertevergelijk site van NL

Soortgelijke aanvragen: Boekhouding & Incasso

Recente aanvragen

SectorProjectnaamBeschrijving
Incasso en schuldvorderingIncassobureau voor een bedrijfTe incasseren bedrag is in totaal 2420 euro. Het gaat om twee facturen en 1 bedrijf dat onze facturen niet betaald heeft, namelijk uitgeverij Edu-actief te Meppel.
Incasso en schuldvorderingIncassobureau voor een recreatieparkGraag offerte van een incassobureau. Het gaat om particulieren die hun huurgeld van staanplaatsen niet betalen, hun elektra. Nu zijn het er een stuk of 7à8 facturen met een totaalbedrag van €10.000,- Nog geen contact gehad met incasso hiervoor, ben op zoek naar een incassobureau waarbij ik niks van mezelf moet bijleggen om het geld te innen.
Incasso en schuldvorderingIncassobureau voor een klusbedrijfGraag offerte van een incassobureau. Het gaat om een bedrijf die me eerst €12.000,- verschuldigd was. De helft is inmiddels betaalt. Nu resteert er een bedrag van €6500,- Ik heb nog geen contact gehad met een incassobureau, wel heb ik de klant meegedeeld dat ik een incasso ga inschakelen mocht ik niet betaalt worden, bij deze.
Incasso en schuldvorderingIncassobureau voor een zaak in NieuwoldaMijn bedrijf verhuurt woningen aan particulieren. Ik heb 1 huurder die al 3 maanden huurachterstand heeft. Dat is 3 keer €450,- Buiten het feit dat er huurachterstand is, zijn er ook spullen verdwenen uit het gemeubileerde woning, deze wens ik ook in rekening te brengen. Graag contact met een incassobureau.
Incasso en schuldvorderingIncassobureau voor een bedrijf in BiezenmortelWe hebben voorheen al met een incassobureau gewerkt, deze wilde een aanzienlijk voorschot hebben en werkte niet op no cure no pay. Per jaar heb ik toch een 10tal onbetaalde facturen. Nu zijn het toevallig 3 bedrijven met totaalbedrag van €4000,- Graag offerte van een no cure no pay incassobureau.
Incasso en schuldvorderingIncassobureau voor een bedrijf in KesterenGraag offertes van incassobureau. Nu staan er 10 onbetaalde facturen. totaalbedrag is €3000,- Zowel particulieren als bedrijven.
Incasso en schuldvorderingIncassobureau voor een uitzendbureauIk heb een uitzendbureau en 3 bedrijven heb ik al een hoop onbetaalde facturen van. Het gaat om een totaalbedrag van €15.000,- Graag contact met een incassobureau die weet te innen.
Incasso en schuldvorderingIncasso voor een bedrijf in ErmeloMomenteel hebben wij 2 onbetaalde facturen die verlopen zijn. Naar schatting staan deze ongeveer 90 dagen open. Jaarlijks hebben we 6 à 7 onbetaalde facturen waarbij we graag de mogelijkheden vernemen voor samenwerking met een incassobureau. Graag vrijblijvende offertes hiervoor.
Incasso en schuldvorderingIncasso en schuldvordering voor een bedrijf in LelystadWij hebben op dit moment geen onbetaalde facturen meer, maar hebben wel het probleem met zowel particulieren als bedrijven dat wij te vaak te laat betaald krijgen. Hiervoor moeten wij dan ook erg veel moeite doen. Wij zouden dit daarom graag uit handen kunnen geven. Graag vrijblijvende offertes hiervoor.
Incasso en schuldvorderingIncassobureau voor een bedrijf in EindhovenGraag een offerte van een incassobureau. Het gaat om 1 particulier die zijn factuur sinds september 2012 niet wenst te betalen. Herinneringsbrieven, mailtjes en telefoons worden niet meer beantwoord. Ik vrees dat deze helemaal niet van plan is om de facturen te betalen, wat kan een incassobureau voor me betekenen?
Incasso en schuldvorderingIncassobureau voor een muziekschoolGraag een prijsvergelijking van een incassobureau. Als we onbetaalde facturen hebben van klanten sturen we die meestal naar een kantoor in Amsterdam. Ik vind dat ze een beetje laks aan het worden zijn. Kan een andere incassobureau het beter? of voordeliger? Dan ben ik geïnteresseerd.
Incasso en schuldvorderingIncassobureau voor een bedrijf in GoudaIk heb ongeveer 5 openstaande facturen liggen van ongeveer 1,5 jaar oud. Graag uw offerte voor een incassobureau.
Incasso en schuldvorderingIncassobureau voor een restaurantWij hebben niet vaak te maken met incasso maar hebben op moment wel een paar kleinere vorderingen. Graag ontvang ik een voorstel hiervoor.
Incasso en schuldvorderingIncasso voor een bedrijf in RoermondGraag een offerte van een incassobureau. Ik heb bedrijven als klant. Zo nu en dan komen de betalingen te laat. Had graag de procedure willen weten van een incassobureau en voorkoming van wanbetalers.
Incasso en schuldvorderingIncassobureau voor een reisbureau in AmsterdamIk heb een reisbureau waar en minstens 20 klanten per jaar niet betalen. Ze reserveren tickets van te voren en komen dan niet opdagen. Zo heb ik nu een openstaand bedrag van €20.000,- dat nog niet betaalt is. Graag een offerte van een incassobureau.
Incasso en schuldvorderingIncasso en schuldvordering Arnhem.Offerte voor het incasso traject. Van 1 openstaande factuur. Openstaand bedrag rond de €3500. Graag ook informatie over het bepalen van vaststellingsovereenkomst en kredietwaardigheid van leveranciers.
Incasso en schuldvorderingIncassobureau voor een belastingadviseur in Zuid-Holland.Op dit moment heb ik 5 a 10 facturen die nog openstaan. Dit zijn facturen van particulieren en bedrijven. Het openstaande bedrag bedraagt tussen de 1500 en 2000 euro.
Incasso en schuldvorderingIncasso openstaande facturen Oosterhout.Graag een offerte van een incassobureau. We merken de laatste tijd dat er meer wanbetalers zijn. Het zijn allemaal bedrijven die hun rekeningen niet op tijd willen betalen of helemaal niet zelfs. Totaalbedrag wat er nu openstaat is €25000,- van verschillende bedrijven. Ik schat op een 10-tal openstaande facturen. Graag een offerte van een incassobureau.
Incasso en schuldvorderingIncassobureau voor een bedrijf in Tilburg.Graag een offerte van een incassobureau. Een bedrijf heeft 1 openstaand factuur van €46000,- Een particulier heeft een openstaand factuur van €150,- Een schoonheidssalon heeft een openstaand factuur van €2500,- Hoe kan ik mijn geld innen?
Incasso en schuldvorderingIncasso voor een makelaar in Eindhoven.Ik wil graag een offerte ontvangen van een incassobureau. De wanbetalers zijn particulieren. Het gaat om 600 onbetaalde facturen per maand van ongeveer €6000,- totaalbedrag. Nu maken we nog geen gebruik van een incassobureau. In afwachting op uw reactie!

Meer voorbeelden