Voordelen van boekhouden & incasso:

  • Geen wanbetalers meer
  • Beter boekhouding
  • Beter ondernemen
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste leveranciers
Contact leveranciers binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij selecteren de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Boekhouding & Incasso

Recente aanvragen

SectorProjectnaamBeschrijving
IncassobureauIncassobureau te EygelshovenIk wil een offerte voor een incassobureau. Het gaat om 2 openstaande facturen. De persoon was meer dan 2 jaar spoorloos, maar we hebben ondertussen terug gevonden. Het bedrag staat al 2 jaar open. Het gaat om een bedrag van 8000 euro.
Incasso en schuldvorderingIncassobureau voor een bedrijfTe incasseren bedrag is in totaal 2420 euro. Het gaat om twee facturen en 1 bedrijf dat onze facturen niet betaald heeft, namelijk uitgeverij Edu-actief te Meppel.
IncassobureauIncassobureau voor een bedrijf in GroningenWe werken nog niet met een incassobureau. Wel heb ik een 30tal bedrijven die enkele maanden, sommige enkele jaren hun facturen weigeren te betalen. Graag vrijblijvend contact over mogelijkheden innen openstaande facturen. Het zijn allemaal Nederlandse bedrijven, geschat zijn de openstaande facturen tussen de 15 en 20.000 euro.
IncassobureauIncassodiensten voor een bedrijf in EindhovenIncasso voor 1 factuur. Het gaat om een openstaande factuur met een bedrag tussen 10-50.000 euro. De vordering heb ik op een Stichting gevestigd in Eindhoven. Ik heb al een aangetekend schrijven gestuurd en de vordering is nu 3 maanden oud. Graag advies en voorstel voor een oplossing in deze.
IncassobureauIncassobureau voor een bedrijf in LandgraafGraag een voorstel voor incassodiensten. Het betreft 5 facturen waarvan 4 B2B en 1 partuculier. De meeste facturen zijn rond de 6 maanden oud.
IncassobureauIncassobureau voor een bedrijf in BrakelIk heb vaker last van bedrijven die hun facturen later betalen. Op zich doe ik daar nooit echt moeilijk om, en verschijnt het bedrag wel op mijn rekening uiteindelijk. Nu heb ik wel een paar bedrijven die niet meer reageren op telefoontjes, brieven of mails. Dan krijg ik het gevoel dat ik het geld nooit zal zien. Graag contact met een incassobureau om het geld te innen. Betreft facturen tussen de 10 en 20.000 euro.
IncassobureauIncassobureau voor een bedrijf in RijswijkOp dit moment heb ik 1 factuur met een waarde van €500,- Dit is een B2B factuur en het bedrijf betaald mij in termijnen. Echter is er nu een achterstand ontstaan en er is geen contact met het bedrijf te maken. Op jaarbasis heb ik ongeveer 5 van dit soort openstaande facturen. Graag een voorstel voor deze factuur alsook voor de komende facturen.
IncassobureauIncassobureau voor een bedrijf in HoornWij zijn een loodgietersbedrijf en hebben op dit moment een paar onbetaalde facturen; Het zijn er 3 met een totaalbedrag van ongeveer €1500,- De facturen zijn allemaal B2C. Ik merk dat het de laatste tijd meer voorkomt en wil kijken naar een vast incassobureau voor de toekomst.
IncassobureauIncasso voor openstaande facturenGraag een voorstel voor het innen van openstaande facturen. De facturen zijn allemaal B2B. Het zijn er ongeveer een stuk of 20-25. En de bedragen variëren tussen de €50 en €500. Graag een voorstel en probleemoplossing voor dit regelmatig terugkerende probleem.
IncassobureauIncassobureau voor een bedrijf in PurmerendIk heb meerdere facturen openstaan. Het betreft ongeveer 5 facturen met een totaalbedrag van ongeveer €500,- Het betreft Particulieren met een openstaande factuur. Deze facturen zijn ongeveer maximaal 1 jaar oud.
IncassobureauIncassobureau voor een bedrijf in ReuverIk heb al een tijdje mijn bedrijf, nooit last gehad van wanbetalers. Nu zit ik toch met een klant/particulier die een factuur van ongeveer €400,- niet wenst te betalen. Op 8/8/2014 heb ik een aanmaning verstuurd, en nog steeds niks ontvangen. Graag contact met een incassobureau, om alvast dit bedrag te innen. En uiteraard voor toekomstige wanbetalers, zodat ik een incasso achter de hand heb.
IncassobureauIncassobureau voor een bedrijf in OssWij hebben een onbetaalde factuur van ongeveer €4.000 . Dit bedrijf hebben wij al diverse keren gevraagd om betaling,ook hebben wij al een betalingsregeling afgesproken maar de afspraak wordt niet nagekomen. Wij zijn er klaar mee nu en het bedrijf kunnen we ook niet meer bereiken.
IncassobureauIncasso voor een bedrijf in RoermondIk heb een klant die niet betaald. Op dit moment met de rente staat de teller op €7.500. Het betreft een bedrijf. De nodige herinneringen heb ik al gedaan. Ik zou graag een voorstel hebben voor het incasseren van deze factuur. Op dit moment ben ik telefonisch moeilijk bereikbaar, pas na 18.00 uur. Voor deze en komende week (afspraken in buitenland)
IncassobureauIncassobureau voor een bedrijf in AmersfoortIk zou graag in contact willen komen met een incassobureau. Het gaat om 2 onbetaalde facturen van een bedrijf. Totaalbedrag bedraagt ongeveer €2000,- Eerder al herinneringsbrieven verstuurd etc. Geen reactie erop, vandaar de verdere stap naar een incassobureau. Graag vrijblijvende prijsopgave van een incassobureau.
Incasso en schuldvorderingIncassobureau voor een recreatieparkGraag offerte van een incassobureau. Het gaat om particulieren die hun huurgeld van staanplaatsen niet betalen, hun elektra. Nu zijn het er een stuk of 7à8 facturen met een totaalbedrag van €10.000,- Nog geen contact gehad met incasso hiervoor, ben op zoek naar een incassobureau waarbij ik niks van mezelf moet bijleggen om het geld te innen.
Incasso en schuldvorderingIncassobureau voor een klusbedrijfGraag offerte van een incassobureau. Het gaat om een bedrijf die me eerst €12.000,- verschuldigd was. De helft is inmiddels betaalt. Nu resteert er een bedrag van €6500,- Ik heb nog geen contact gehad met een incassobureau, wel heb ik de klant meegedeeld dat ik een incasso ga inschakelen mocht ik niet betaalt worden, bij deze.
Incasso en schuldvorderingIncassobureau voor een zaak in NieuwoldaMijn bedrijf verhuurt woningen aan particulieren. Ik heb 1 huurder die al 3 maanden huurachterstand heeft. Dat is 3 keer €450,- Buiten het feit dat er huurachterstand is, zijn er ook spullen verdwenen uit het gemeubileerde woning, deze wens ik ook in rekening te brengen. Graag contact met een incassobureau.
IncassobureauIncassobureau voor een bedrijf in UtrechtIk ben nu 7 jaar bezig. Maar dit is de eerste keer dat na herinneringsbrieven niet betaald wordt. Het gaat om 3 onbetaalde facturen van particulieren. Geen gigantisch bedrag, totaal zal het om een €500,- gaan. Maar ja geld is geld, dus ben ik op zoek naar een incassobureau om het geld te innen. Graag contact.
Incasso en schuldvorderingIncassobureau voor een bedrijf in BiezenmortelWe hebben voorheen al met een incassobureau gewerkt, deze wilde een aanzienlijk voorschot hebben en werkte niet op no cure no pay. Per jaar heb ik toch een 10tal onbetaalde facturen. Nu zijn het toevallig 3 bedrijven met totaalbedrag van €4000,- Graag offerte van een no cure no pay incassobureau.
IncassobureauIncassobureau voor een bedrijf in AmsterdamGraag offerte van een incassobureau. Ik heb niet echt last van wanbetalers. Nu heb ik 1 bedrijf die zijn factuur van €16000,- niet betaald. Ik heb ook geen idee wat een incasso voor me zou kunnen betekenen.

Meer voorbeelden